Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tápot vigyek a menhelyere?

Milyen tápot vigyek a menhelyere?

Figyelt kérdés
A Paksi menhelyre mennék ki valamelyik nap, de nem tudom milyen tápot vigyek(ez lenne az első menhelyi látogatásom)..láttam ilyen olcsóbb tápokat 2000Ft/ 10kg(neve sincs táp). Szerintetek? Vagy inkább darling, pedigree??? Sajnos minőségi tápot nem tudok vinni( esetleg csak keveset...) Vagy a "gagyi" táppal elküldenek? Vigyek mellé tálakat, pokrócot? Segítsetek
2010. máj. 29. 18:04
1 2
 11/13 Akiteki ***** válasza:

Pokrócot, ruhaneműket felesleges. Sok menhely kéri, hogy kíméljük meg tőle, nem győzik kidobálni. A kennelekben nem használnak ilyeneket, mert csak a szemét gyűlik.

Rossz lábas etetésre-itatásra mindig jól jön.

2010. máj. 29. 18:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a lényeg,hogy minél több legyen,jobban örülnek a gagyi tápból többnek,mint a jó tápból kevesebbnek.
2010. máj. 29. 18:47
 13/13 anonim ***** válasza:

a tescos nem igazán jó. Hasmenést okoz. De más mehet szerintem. Igazán rendes tőled.

Lehet, hogy van kimérve is a környékeden

2010. máj. 29. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!