Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyákat szerette...

Milyen fajta kutyákat szerettek? Milyenek vannak nektek?

Figyelt kérdés
Nekem egy yorkshire terrier kutyám van és nagyon szeretem az ilyen fajtákat,mert kicsik és cukik.
2010. máj. 29. 16:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Mudim van. Legjobban azokat a juhászkutyákat szeretem, amiket még mindig tenyésztenek munkára (is). Tehát pl. pireneusi juhász, belga juhász (főleg malinois), schipperke, kelpie, border collie, pumi stb. de természetesen a mudi a kedvenc. :)
2010. jún. 1. 15:19
 32/35 anonim ***** válasza:
82%
Nekem yorkim van. Szeretem a német juhászokat, a huskykat, a beagle-ket, dalmatákat stb. De csak yorkit tarthatok, ugyanis régen német juhászom volt és át ment nagyimhoz a szomszédba és leölte a tyúkjait. Sokáig nem volt kutyám, de nagyon szerettem volna egyet és rájöttem egy yorkiból nem lehet gond.
2010. jún. 1. 15:40
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

A kedvenc kutyáim az angol bullterrier, akita, argentin dog, Yorkshire és a Jack russel terrier.

Nekem yorkim van. :)

2010. jún. 1. 20:09
 34/35 anonim ***** válasza:
45%

Amerikai staffordshire terrier

német dog

Egyszóval minden harci tipusu kutya

2010. jún. 1. 20:48
 35/35 anonim ***** válasza:

nekünk west highland white terrierünk van:D

szerintem ő a legédesebb kutya a földön!

nagyon játékos és ember-, állatszerető

2010. jún. 1. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!