Milyen fajta kutyákat szerettek? Milyenek vannak nektek?
Figyelt kérdés
Nekem egy yorkshire terrier kutyám van és nagyon szeretem az ilyen fajtákat,mert kicsik és cukik.2010. máj. 29. 16:43
31/35 anonim 

válasza:

Mudim van. Legjobban azokat a juhászkutyákat szeretem, amiket még mindig tenyésztenek munkára (is). Tehát pl. pireneusi juhász, belga juhász (főleg malinois), schipperke, kelpie, border collie, pumi stb. de természetesen a mudi a kedvenc. :)
32/35 anonim 

válasza:

Nekem yorkim van. Szeretem a német juhászokat, a huskykat, a beagle-ket, dalmatákat stb. De csak yorkit tarthatok, ugyanis régen német juhászom volt és át ment nagyimhoz a szomszédba és leölte a tyúkjait. Sokáig nem volt kutyám, de nagyon szerettem volna egyet és rájöttem egy yorkiból nem lehet gond.
33/35 anonim 

válasza:

A kedvenc kutyáim az angol bullterrier, akita, argentin dog, Yorkshire és a Jack russel terrier.
Nekem yorkim van. :)
34/35 anonim 

válasza:

Amerikai staffordshire terrier
német dog
Egyszóval minden harci tipusu kutya
35/35 anonim 

válasza:

nekünk west highland white terrierünk van:D
szerintem ő a legédesebb kutya a földön!
nagyon játékos és ember-, állatszerető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!