Sok végtermék probléma?
Köszi a választ, lehet abban valami amit mondasz. Azt még elfelejtettem írni, hogy állagra is teljesen normális a cucc.
Ami viszont érdekes. A környezetemben többen etetnek pedigree-vel,köztük a szüleim is. Azoknál a kutyáknál nincs túlzott salakanyag, a kutyák gyönyörű fényes szőrrel rendelkeznek. A pedigree-ben pedig aztán sok fölösleges alkotórész van. Fura!
Simán lehet, hogy azt a tápot nem jól emészti a kutyád. Sajnos neked kell kitalálni, a sok közül melyiket fogja megfelelően emészteni.
Hányszor eteted a kutyát?
Nálunk is picit több volt a kaki mint kéne a Brittől. Aztán nemrég váltottunk Joserára és érdekes módon kevesebb lett a végtermék. Pedig elvileg gyengébb táp.
De csak emiatt nem váltanék
Általában a túl sok végtermék (bélsár) azt jelzi, hogy a kutya nem emészti meg optimálisan az adott élelmet.
A Brit Car alapvetően egy jó márka, de ha sok tőle a végtermék akkor érdemes más alternatívát keresni, mert nem a te kutyád emésztéséhez nem ez a legoptimálisabb.
Én is kérdeztem miért ötször drágább némelyik táp? Mert annyival kevesebb a kaki.
De érdemes elgondolkodni azon, hogy pl a csirkenyak kilója 280ft körül van és abban nincs olyan ami nem kutyának való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!