Ajánlanátok nekem a belga malinoist?
Figyelt kérdés
1-2 év múlva tervezem a kutya vásárlást, addig tájékozódom. Nem vagyok 100%osan biztos a fajtában, de abban igen, hogy mire szeretném használni. Agilityt szeretném sportszerűen űzni (a vizslámmal hobby szinten járunk edzésre), ÖV, IPO, BH( ezekről nem tudok túl sok mindent, de mire oda jutok hogy kutyám lesz tájékotódom ezekről is. Egy mindenes kutyát szeretnék amivel kiélhetem a munka-sport kutyázási álmaimat:D Egyedüli hobbim a kutyázás, imádok kutyával foglalkozni, ha kint vagyunk a kutyasulin akkor érzem magam igazán boldognak, tudom hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Ezért láttam úgy, hogy egy mali tökéletes lenne számomra. Természetesen a kutyával napi szinten foglalkoznék, agyi fárasztás stb. De még várok ezzel,mert még tanulok, nem tudom előre hogy később mennyi szabadidőm lesz munka mellett.2017. okt. 17. 17:26
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a hosszúvválaszodat:)
2017. okt. 18. 11:31
12/14 anonim válasza:
Nem igazán ajánlom. Egy mali nagyon kemény kutya. A fejedre nohet, es agreszivvá valhat. Rad nem tamad, de masra igen, es ez elwg nagy problema ha az ember nem eleg tapasztalt ahhoz hogy kezelje. Inkabb agilityhez golden retriever,
13/14 A kérdező kommentje:
Nem most szeretném. Majd ha megfelelő tudásom és életmódom lesz hozzá.
2017. nov. 4. 21:37
14/14 anonim válasza:
A mali nem egy agilitys kutya. Ismerek olyan malit aki agilityzik de azért nem nagyon jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!