Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó név egy foxi terriernek az...

Jó név egy foxi terriernek az a név hogy Dastan (Perzsia hercege)?

Figyelt kérdés
2 éves mától lesz nálam.
2010. máj. 29. 15:09
 1/5 Akiteki ***** válasza:
Én inkább egy salukinak tudom elképzelni. De remek név, biztos hogy nem rohan Hozzád 8 Buksi az utcán, ha hívod.
2010. máj. 29. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Nekem ehhez a névhez egy tekintélyesebb külsejű kutya ugrik be, mondjuk egy fekete labrador.
2010. máj. 29. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg egy előkelő perzsa agár. :-)

Kérdező: az a fontos, hogy neked tetszen a név, mások számára ne legyen sértő, és ha lehet 2 szótagból álljon

2010. máj. 29. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
sztem nagyon jó név,de inkább tényleg,egy előkelőbb,nagyobb fajta,tekintélyesebb kutyának való....
2010. máj. 29. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ilyet kérdezni? Foxi terriernek nem lehet adni Dastan nevet. Csak E,B,L,K,M kezdőbetűvel adhatsz neki nevel. Pl. Eduárd,Béla,Lajos,Kálmán,Maximilián. Ezt a foxitartók nagykönyvének 47 oldalán találod meg a harmadik bekezdésben.
2010. máj. 30. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!