Szerintetek egy csivavának lehet trükköket tanítani mert az enyém nem nagyon szeretne?
Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 16:01
1/12 anonim válasza:
Vannak lassan tanuló fajták, de ettől függetlenül minden kutyának lehet. A csivavák nem buták, csak több türelem kell hozzájuk. Szóval valamit te csinálsz rosszul, például nem figyel rád, nem motiválod eléggé, túl hamar várod el tőle a megértést stb.
2/12 anonim válasza:
Lehet, csak türelem kell hozzá, amúgy nagyon okos kutyák. Továbbá érdemes olvasgatni: [link]
3/12 A kérdező kommentje:
De amikor tanítani akarok neki valamit mindig lefekszik felállítom és csak lefekszik így mit csináljak vele?
2017. okt. 16. 16:32
4/12 anonim válasza:
Lefekszik, te pedig belekényszeríted egy olyan szituációba, amit ő nem akar. Miért nem az együttműködésére építesz? Miért nem motivációval próbálkozol?
Hogy néz ki egy tanítási folyamat? Mondj egy példát. Hogy kezdesz neki? Hogy fejezed be? Milyen módszert használsz hozzá?
5/12 anonim válasza:
Szerintem valamit nagyon rosszul csinálsz. Lehet, hogy kényszerrel próbálod tanítani, lehet, hogy a motiváció nem megfelelő, lehet, hogy nem kommunikálod egyértelműen, mi a feladat. Hogyan próbálod tanítani?
6/12 anonim válasza:
Minden kutyat meg lehet tanitani csak valamelyik kutyusnak tobbbido kell es persze tobb turelem. En szeretem a kihivasokat :D
7/12 A kérdező kommentje:
Hat ugy szoktam csinálni hogy egy jutalom falatot fogok a kezembe megmutatom neki hogy a kezembe van.ahogy az ült kezdtem: a kezembe volt és látta(jutalom falat) a feje fölé tartottam és egyre hátrébb vittem ugye ilyenkor leül. Ő is leült megsimogatta odaadtam neki a jutalom falatot. És most kezdődnek a problémák. A kutya ezután lefekszik és ha felállítom akkor is lefekszik
2017. okt. 16. 18:31
8/12 anonim válasza:
Menjetek kutyasuliba. Ott megtanítanak téged értelmezni a kutyád testbeszédét, és hogy hogyan tanítsd hatékonyan.
9/12 anonim válasza:
Ez nekem nagyon zavaros, hogy mit is akarsz a kutyától pontosan. Megtanítani ülni? Akkor megcsinálta, megjutalmaztad, megdicsérted, mit akarsz még? Vagy valami mást szeretnél megtanítani? Nem értem, tényleg, hogy mit akarsz és szerintem a kutyád is teljesen meg van zavarodva.
10/12 anonim válasza:
Ha lefekszik fogsz még egy falatot és felülteted vele. Vagy átpaskolod, átsimogatod, arrébb hívod és újra kezded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!