Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek egy csivavának...

Szerintetek egy csivavának lehet trükköket tanítani mert az enyém nem nagyon szeretne?

Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vannak lassan tanuló fajták, de ettől függetlenül minden kutyának lehet. A csivavák nem buták, csak több türelem kell hozzájuk. Szóval valamit te csinálsz rosszul, például nem figyel rád, nem motiválod eléggé, túl hamar várod el tőle a megértést stb.
2017. okt. 16. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehet, csak türelem kell hozzá, amúgy nagyon okos kutyák. Továbbá érdemes olvasgatni: [link]
2017. okt. 16. 16:13
 3/12 A kérdező kommentje:
De amikor tanítani akarok neki valamit mindig lefekszik felállítom és csak lefekszik így mit csináljak vele?
2017. okt. 16. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:

Lefekszik, te pedig belekényszeríted egy olyan szituációba, amit ő nem akar. Miért nem az együttműködésére építesz? Miért nem motivációval próbálkozol?

Hogy néz ki egy tanítási folyamat? Mondj egy példát. Hogy kezdesz neki? Hogy fejezed be? Milyen módszert használsz hozzá?

2017. okt. 16. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem valamit nagyon rosszul csinálsz. Lehet, hogy kényszerrel próbálod tanítani, lehet, hogy a motiváció nem megfelelő, lehet, hogy nem kommunikálod egyértelműen, mi a feladat. Hogyan próbálod tanítani?
2017. okt. 16. 17:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Minden kutyat meg lehet tanitani csak valamelyik kutyusnak tobbbido kell es persze tobb turelem. En szeretem a kihivasokat :D
2017. okt. 16. 18:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Hat ugy szoktam csinálni hogy egy jutalom falatot fogok a kezembe megmutatom neki hogy a kezembe van.ahogy az ült kezdtem: a kezembe volt és látta(jutalom falat) a feje fölé tartottam és egyre hátrébb vittem ugye ilyenkor leül. Ő is leült megsimogatta odaadtam neki a jutalom falatot. És most kezdődnek a problémák. A kutya ezután lefekszik és ha felállítom akkor is lefekszik
2017. okt. 16. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Menjetek kutyasuliba. Ott megtanítanak téged értelmezni a kutyád testbeszédét, és hogy hogyan tanítsd hatékonyan.
2017. okt. 16. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez nekem nagyon zavaros, hogy mit is akarsz a kutyától pontosan. Megtanítani ülni? Akkor megcsinálta, megjutalmaztad, megdicsérted, mit akarsz még? Vagy valami mást szeretnél megtanítani? Nem értem, tényleg, hogy mit akarsz és szerintem a kutyád is teljesen meg van zavarodva.
2017. okt. 16. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha lefekszik fogsz még egy falatot és felülteted vele. Vagy átpaskolod, átsimogatod, arrébb hívod és újra kezded.
2017. okt. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!