A kutyám beteg. Lázas. Mi baja lehet?
Hát vérvétel nélkül nem is tudja csak találgathat. Ha kullancs lenne az sztem még ott lenne, ill lenne több is.
Mérget nem evett??
Szerintem is kullancstól van. Egyáltalán nem kell, hogy találj benne kullancsot. 3-szor volt dolgom babesiával és csak 1-szer találtam meg benne a kullancsot.
A vizeletét mindenképp figyeld, szerintem megnézhette volna már korábban a doki, van-e benne vörösvértest, valószínű azért nem nézte, mert teljesen biztos volt a dolgában.
Az Imizolt 2-szer kapja meg mindenképp! A vizeletét meg azért kell figyelni, mert szükség lehet infúzióra, hogy átmossa a veséjét.
Kicsit felületesnek tűnik az orvosod, vagy spórolni akar neked, nem tudom, de ha biztos is a babesiában, hogyan akarta megállapítani, van-e szükség infúzióra, anélkül hogy megnézné a vesék állapotát??? Az én kutyám nemrég esett át babesián, de azonnal vért vettek és vizeletet néztek. Nem kellett infúzió, annyira időben el lett kapva, de ő lázas is csak 1 napig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!