Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistestű kutyát ajánlan...

Milyen kistestű kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Házban szeretném tartani, először Yorkiet szerettem volna, és most szeretnék más kutyust.
2010. máj. 28. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én shih tzu-ra gondoltam.. Ismered ezt a fajtát?
2010. jún. 2. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Uszkárnak nem hullik a szőre és allergiásoknak is ajánlják.
2010. jún. 3. 10:13
 13/15 anonim válasza:

Szerintem várj még ezzel a kutyakérdéssel.Mire lehetne kutyád,akkor már középiskolába fogsz járni,ahol kezdődnek majd a bulik,csajok stb.Akkor nem lesz időd eleget foglalkozni vele.De tudok ajánlani egy oldalt,ahol szinte az összes kutyafaj megtalálható,és ott 1-1 tulajdonság le is van írva nagyvonalakban

[link]

Nekem lakásban westie-m van,de szeretnék majd később egy angol bulldogot

2010. jún. 3. 18:46
 14/15 anonim válasza:

Nekem tacskóm van 10 éve Eddig két kutyám volt az első egy szuka a második pedig egy kan

én csak ajánlani tudom

15F

2010. jún. 3. 20:06
 15/15 anonim ***** válasza:

én is csak a törpeuszkárt ajánlom. annak tényleg nem hullik a szőre, okos, és könnyen taníthatóak szobatisztaságra. unokabátyáméknak az van, és én úgy imádom :) Lilinek hívják, olyan barátságos. bár a szőrét sokszor kell vágni, de nagyon szép kutyus a törpeuszkár. szóval szerintem nézdd meg és ha tetszik akkor olyat vegyetek.

[link]

2010. jún. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!