Miért szeretik az emberek annyira a husky-kat?
A többségük a külleme miatt.
Én személy szerint a jellemük miatt és mert tökéletesen beleillenek az életstílusomban. Rendszeresen járunk futni és scooter/3 kerekű dryland kocsival húzni. Valakinek a motorozás jelenti a kikapcsolódást, nekem pedig ez. :)
Nagy átlagban azért, mert szép. Sok filmben szerepel, hasonlít a farkasra stb. De ez nem azt jelenti, hogy tartanák is, inkább csak így képekről csodálják. Mások meg a jelleméért vannak oda, vagy kifejezetten sportkutyát akarnak, de valljuk be, ebből van kevesebb.
Részemről nagy álmom, hogy egyszer legyen huskym, kb. 5 évesen láttam ilyen kutyát először és azóta is bele vagyok szeretve. Nyilván gyerekként engem is a külleme fogott meg, de idővel ahogy megismertem több kutyafajtát, küllemre találtam többet is, amelyek legalább ennyire tetszenének. A huskynak viszont a "belseje" is tetszik, hogy szeret mozogni, hogy van benne egy adag macska, hogy tanítani kihívás, vinném futni, túrázni, végre lenne valaki aki mozog velem. Valahogy hasonlónak érzem a személyiségüket a sajátomhoz. Konkrétan képes leszek csak ezért kertes házat venni, hogy lehessen huskym, egyébként simán elélnék panelban is. De addig sajnos még sok év van hátra, így egyelőre marad az epekedés ha valahol látok egyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!