Mi lehet a baja a kiskutyámnak?
Figyelt kérdés
Már 1 órája liheg, remeg (azért nem egyfolytában). Már többször volt,hogy ilyen sokkos állapotba került de most nem értjük miért. Eljöttünk vendégségbe, bent maradt a szobában két kislánnyal akik rákiabáltak mert valamit elrontott náluk, és ezután lett ilyen és ezért gondoltam hogy sokkos. Aztán eszembe jutott, hogy nem rég adtam neki egy kicsit nagyobb mint körömnyi nagyságú darabot egy kókuszos golyóból. Nagyon aggódom, tudom hogy nem szabad semmi csokit adni neki, es hogy a kakao a legrosszabb de kiment a fejembol abban a pillanatban. A kutyus pici máltai, 3,5 kg.2017. okt. 7. 21:01
11/12 anonim válasza:
A kókuszgolyótól semmi baja nem lesz. Az enyém két pofára zabálja, nekem alig jut belőle, ha kapunk.
12/12 anonim válasza:
Szegényke. De ha már máskor is előfordult, hogy sokkos állapotba került, akkor talán csak gyenge az idegrendszere, ezért reagál mindenre érzékenyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!