Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet bármi baja a 14 hetes...

Lehet bármi baja a 14 hetes kiskutyámnak ha húst eszik?

Figyelt kérdés
Sajnálatosan elvette a nagyobbik kutyánktól a húsát,de nem volt nagy darab hús csak egy kicsit akartam kedveskedni a nagyobbik kutyusomnak de a kis ördögfióka elvette tőle:DIlyen fiatalon max egy kis hasfájáson kivűl történhet valami baja a kiskutyusnak.Csont nem volt benne

2017. szept. 14. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy lesz baja. Vannak kölykök akik nyolc hetes koruktól nyers húst esznek.
2017. szept. 14. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Az megvan, hogy a kutya ragadozó?
2017. szept. 14. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
megeshet hogy kisebb hasmenés szerűsége lesz, mert a szín hús jóval erősebb mint bármelyik táp, de egyéb baja nem lesz.
2017. szept. 14. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
A hús mérgező a kutyának! Csakis füvet lenne szabad legelniük!
2017. szept. 14. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Lehet baja. Esélyes, hogy rászokik a táp helyett!
2017. szept. 14. 21:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy furán hagzott a kérdés de nem szerettem volna húst adni neki ezért kérdeztem megés még úgy 1-2 hónapig(rendes nyers húst)mert azt hallottam akkor ideális adni neki és szerintem nem is baj mert a nyers hús nem olyan mint a táp és nem találkozott még vele soha sem.De a májkrémet imádja a kis dagadékja:D
2017. szept. 14. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A májkrémtől több baja lehet, mint a nyers hústól (már ha utóbbi nem sertésé).

Amúgy maximum hasmenése lehet.

2017. szept. 15. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Májkrém tele van fűszerrel. Az inkább árt egy kölyöknek.

Nyers hústól semmi baja nem lesz,de mivel tápos gondolom így max egy kis hasmasra lehet számítani,mivel a tápnak és a húsnak más az emésztési ideje,így kicsit megkavarja a gyomrot.

De vannak tenyésztők akik már 4-5 hetesen nyers húst adnak a kölyköknek szoktatás gyanánt.

Jövendőbeli kutyusom nyerses lesz 8-9 hetes korától ahogy hozzám kerül,ez fix.

Jelenlegi 15,5 évesem is evett nyersen,de volt egy kis betegsége utána pedig nem volt hajlandó megenni,nála a koplalás meg veszélyes. Így orvos tanácsára és a kutya állapotára nézve is inkább azt kap amit megeszik,szép kort élt meg így is,már nem kísérletezek,mert az az életébe kerülhet most már.

2017. szept. 15. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!