Nem tudom mi baja lehet 5 hónapos kiskutyámnak, nem iszik csak ha csövet rakunk a kis pofijába, enni sem eszik, mi baja lehet?
A páromnak volt elötte egy kutyája ezekkel a tünetekkel ,elvitte állatorvoshoz,kapott a kutya vmi injekciót és éjjelre elpusztult.A kiskutyát aki most van nem akarja elvinni mert fél hogy megint elveszti,nagyon ragaszkodó tipus a párom.Az elöző kutyáját is sokáig siratta és nem is akart másikat.Most viszont hogy van ez a kis tacsi ,nagyon belébolondult.Mit tegyek a kutyával??Láza is van aszem és a pofáját szorossan zárva tartja.Ha stét húzom akkor a kezembe harap.Js és találtam benne egy kullancsot.Hétfőn nem volt még semmi baja,tegnap óta vannak ezek a tünetek.
Én is nagyon szeretem a mi kis Dórkánkat.Segitsetek
Egy aggodó 22 éves lány
Ha nem viszi orvoshoz nagyobb valószínűséggel pusztul el.
Ismerősi körömben is volt most egy kutya, annak is valami kullancstól összeszedett baja volt. Kapott 2 injekciót és kiszedték a kullancsot. 2 nap alatt rendbe jött.
Szerintem elég gyenge kifogás, hogy ezért nem viszi orvoshoz. ha ragaszkodok egy állathoz és szeretem, akkor az első, hogy olyan helyre viszem, ahol tudnak rajta segíteni, nem pedig bízok a csodában és várom tétlenül, hogy elpusztuljon.
Babéziás.
Írd meg majd mi lett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!