Váltsak másra acanáról?
Figyelt kérdés
8 hónapos a kutyám, acanát eszik már 3 -4 hónapja. sosem volt igazán kemény a kakija de szerette ezt a tápot, eltűnt a kutyatáp szag a bőréből, a szőre szép lett tőle és gyönyörűen fejlődött ezzel a kajával. viszont tegnap reggel óta visszahányja a kaját ( jó utána meg is eszi megint) tudom hogy ha egyszer kétszer kihányjak a kaját és csak a kaját, aztán meg is eszik az nem olyan nagy baj, de zsinórban már talán a 4. étkezés után is...amúgy elvan, nem levert, kajláskodik...amire tudok még gondolni hogy pár napja megevett egy lovaglózoknit ami még nem jött ki...illetve hogy benyalt valamit, mert tegnap délután óta szar szaga van, belefeküdt valamibe...elviszem dokihoz csak hátha addig is van valakinek ötlete2017. okt. 6. 08:22
1/6 anonim válasza:
Szia
A habzsolas miatt hanyja vissza, vagyis tul gyorsan eszik. Erre a problemara jo szokott lenni, pl ha a szaraztapba amit beletenni egy labdat, egy teniszlabdat mondjuk, igy nem tud olyan nagyon gyorsan enni
2/6 anonim válasza:
Én egyáltalán nem lennék nyugodt amiatt a zokni miatt. Vidd mielőbb orvoshoz, és kérj ultrahangot vagy röntgent.
3/6 anonim válasza:
Nem értem miért nem egyértelmű hogy valószínűleg a lovaglózokni akadt el a gyomrában és az miatt hányja vissza. Sürgősen vidd dokihoz.
5/6 anonim válasza:
A kutyád megevett egy zoknit, de te a tápra gyanakszol, hogy biztos avval van a gond... :D
6/6 A kérdező kommentje:
még miután kiírtam a kérdést kihányta a zoknit, de elvittem dokihoz, volt röntgen meg ultrahang, kapott szurit meg gyógyszert.. utána szép volt a kakija, nem is hányt,de ma este megint kihányta a kajáját,visszaette, aztán még kétszer kihányta. a doki azt mondta hogy a beleiben semmi nem volt. a kedve jó,ugyanúgy játszik, tegnap meg ma nem is hányt, csak ma este..idegen tárgy már tuti nincs benne, szóval nem tudom miért hányhat. ma este elég gyorsan befalta a kajáját, de ha emiatt hányna akkor csak egyszer hányt volna, nem?
2017. okt. 9. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!