Kutyasok, ti hogy alszotok kutyaval?
3.-nak:
Akkor ez a kerdes nem neked szolt. Majd mi eldontjuk, ne akard eldonteni helyettunk. A kerdes sem erre iranyult, amirol te hablatyolsz. Es meg valami: barmikor elobb alszom egy kutyaval egy agyban, mint az emberekkel amilyen undoritoak. Pont. Keress mas kerdeseket amiket offolhatsz amugy.
Van egy félbehajtott plédje huzatban egy kispárnával és egy plüsskutyával az ágy egyik oldalán és azon alszik. Nagyon szoktatni sem kellett erre, mert ezt a helyet ő választotta, az ágy többi részére nem szokott feküdni.
Próbáld te is egy bizonyos helyre szoktatni és azt a területet valahogy megvédeni.
Ami ez nálunk nem így működött én sem tudtam rendes ágyneműt feltenni, volt 3 garnitúra kutyás és azokat váltogattam.
Nekünk is bizonyos helyen szeret aludni a kutyánk, összebújva a macsekkal.:) Oda mi is tettünk egy fürdőlepedőt, amit rendszeresen mosunk, a kutyát fésüljük.
Nem dobjuk ki 2 hetente szemétbe az ágyneműt, hanem nekünk is vannak "vendég és orvos" ágyneműink, a többi a kutyás.
Ha ki van mosva és tiszta, kit érdekel, ha van rajta szőr?
Utolso:
Nem tudod elkepzelni milyen mennyisegu hosszu szor tud osszegyulni. Mikor mar a mosogepnek se tesz jot. De nyilvan en se 2 het utan dobtam ki az agynemut.
Csak egy javaslat, amit mi is alkalmazunk.
Vettünk a Vaterán olcsón egy keverőtárcsás mosógépet és egy centrifugát.
Minden kutyás cuccot abban mosunk, pont a szőr miatt és a mi holmijainknak marad a nagy mosógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!