Melyik a jobb kutyasuli Budakeszin, a Vakkanto SE vagy a budakeszi kutyaiskola nevű?
Figyelt kérdés
Kinek voltak valamelyikkel rossz vagy jó tapasztalatai?2017. szept. 29. 12:35
1/2 anonim válasza:
Én a Vakkantó SE-re szavaznék, már csak a neve miatt is. Te jó ég, micsoda név! :) Amúgy egyiket sem ismerem.
2/2 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nem tudom, aktuális-e még a felvetésed, mivel én az egyik sulit képviselem, nem lenne pártatlan a válaszom a kérdésedre, így azt tudom javasolni, hogy próbáld ki mind a két iskolát, amelyik szimpatikusabb lesz számodra, azt válaszd. Ha egyik sem, akkor pedig egy harmadikat. Mindnekinek más válik be, akkor lehet a legjobban megítélni, ha a saját bőrödön tapasztalod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!