10 hónapos kutyának hogyan lehetne új nevet adni?

Szia!
Roxy, Kira!
Nyugodtan változtathatsz a nevén, hanem tettszik, a kutya könnyen megtanulja az új nevét.
Nekem is volt olyan kutyusom, akit 4-5 néven hívtunk, és mindre figyelt.
Kedves első: miért ne lenne fontos a kérdezőnek a kutya?
Ne legyél már negatív! Miért kell belekötni?
Vannak nagyon hülye nevek , amit a tenyésztő ad a kutyának, általában a gazdi szokta adni a végleges nevét.
Van olyan kutyus, akinek nem áll jól a neve, vagy éppen teljesen az ellenkezőjét jelenti, mint ahogy viselkedik az eb.
Pl. Mimóza, és közben egy vérengző fenevad!
Ilyen esetben simán át lehet nevezni egy kutyát.
Hülyeség még a kákán is csomót keresni, szerintem bármit kérdezhetett volna a kérdező, te akkor is lefikázod.
Kedves második válaszoló..nagyon szépen köszönöm a választ!!:))
Első válaszoló!!Nem tőled kérdeztem a kérdést..ha nem tudsz választ adni rá..akkor lépj tovább,és ne okoskodjál !!!Ha nem érdekelne a kutya..akkor egy kölyökkutyát választok..de mivel ez egy 10 hónapos kutya...ezért már 10 hónapja adtak egy nevet neki..ami nekünk nem jön be...ezért kérdeztem tapasztalt kutyatartóktól,hogy megszokja-e az új nevét a kutya.Eddig mindig kölyökkutyánk volt!
Utálom az ilyen válaszolókat...miért kell minden kérdezőbe belekötnie valakinek...!!

Nyugodtan át tudod nevezni, hallgatni fog az új nevére is.
Én is neveztem át 8 hónapos kutyát. Sokszor kell neki mondogatni a nevét. Főleg etetéskor szoktam, hogy mikor teszem le elé a tányérját, akkor hívom a nevén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!