Jó középkategóriás tápok?
Fitmin, Josera.
A Brit Care meg nem középkategóriás, az inkább már felsőközép-felső, és nem is 600 Ft kilója, hanem 1000+.
Utolsó senki nem kérdezte, hogy neked mennyi a kereted!
A kérdésre válaszolva, jó középáras: Panzi Fit Active
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ezeket már próbáltuk: Brit Premium Medium Adult Breed, Fitmin Dog For Life Bárány&Rizs, Panzi Fit Active Lamb&Rice with fish and Apple, amik középkategóriás ám számít, de egyik sem jött be:(
Most éppen a Bosch-sal szemezek, az jó?
Összetevők
Szárnyashúsliszt, rizs (16%), árpa, köles (milo), kukorica, állati zsír, bárányhúsliszt (4%), szárított répaszelet (cukortalanított), fehérje-hidrolizátum, köles (sárga), halliszt, borsó, halolaj, élesztő (szárított, benne 0,1% mannán-oligo-szacharidok, 0,06% β-glükánok) nátrium-klorid, kálium-klorid, zöldkagyló-kivonat (0,1%), cikória (szárított).
Ez a Bosch bárányos-rizses tápja. Összetevők alapján én a Fitmint jobbnak mondanám, illetve árban is jobb, de ha nem jött be, akkor próbáld ki ezt.
Amúgy a Concept for Life márkájú tápot én a Zoopluson többnyire 12 kg+3 kg akcióban látom, és a Medium Adult kilója így 730-735 körülire jön ki. Az esetleg nem férne még bele? Az összetevői alapján nekem egész jónak tűnik:
Összetétel:
22% szárnyasfehérje (csirkében gazdag, részben szárított és hidrolizált), 20% friss csirkehús, rizs, kukorica, rizsliszt, szárnyaszsír, szárított répaszeletek (cukormentes), lenmag, lignocellulóz, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, sörélesztő (szárított), tojás (szárított), 0,2 % lazacolaj, 0,2 % napraforgóolaj, 0,2% élesztőkivonat (béta-glükánokban és mannán-oligoszacharidokban gazdag), 0,1 % cikória-inulin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!