Kölyök németjuhász kutyát szeretnék tenyészetből venni. Tudtok javasolni jól bevált tenyésztőt?
Figyelt kérdés
2017. szept. 28. 09:25
1/6 anonim válasza:
küllem kutyát szeretnél vagy munkakutyát? Beatrix Kun-nak szép kutyái vannak. A Milford kennelről is sok jót hallottam, elvileg amellett hogy jó küllemű kutyáik vannak, munkában is jól teljesítenek.
2/6 anonim válasza:
Nekem a Milforból van, nagyon szép és okos kutyáik vannak, ráadásul nagyon rendesek és segítőkészek. Csak ajánlani tudom őket. (jelenleg van is alom, ahonnan szerintem van még eladó kutyus)
3/6 anonim válasza:
Még annyit, hogy amit az első ír, hogy a küllem mellett munkában is jól teljesítenek ezzel 100%-ban egyet értek. Igaz én nem ŐV-zek vele, hanem más téren dolgozunk, de konkrétan munkamániás és fáradhatatlan. Egyszerűen élvezi, ha dolgozhat, ráadásul jól is csinálja.
4/6 anonim válasza:
Karcagi Bátor Kennel
33 éve Németjuhász tenyésztő emellett pár éve Cavalier King Charles Spaniel tenyésztéssel is foglalkozik az úr! Őt javaslom neked! Épp most fog tüzelni a minőségi osztrák import szukája! Bő 2 hónap múlva várhatóak kölykök!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az információt:) "Küllem" kutyát szeretnék, már ha lehet így fogalmazni, elsősorban házőrzésre .
2017. szept. 29. 08:54
6/6 anonim válasza:
Nézz fel a Facebook-on a Német Juhász kedvelők klubjába, abba amelyiknek kevesebb tagja van, sok korrekt szuper tenyésztő van fent. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!