Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyök németjuhász kutyát...

Kölyök németjuhász kutyát szeretnék tenyészetből venni. Tudtok javasolni jól bevált tenyésztőt?

Figyelt kérdés

2017. szept. 28. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
küllem kutyát szeretnél vagy munkakutyát? Beatrix Kun-nak szép kutyái vannak. A Milford kennelről is sok jót hallottam, elvileg amellett hogy jó küllemű kutyáik vannak, munkában is jól teljesítenek.
2017. szept. 28. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Milforból van, nagyon szép és okos kutyáik vannak, ráadásul nagyon rendesek és segítőkészek. Csak ajánlani tudom őket. (jelenleg van is alom, ahonnan szerintem van még eladó kutyus)
2017. szept. 28. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Még annyit, hogy amit az első ír, hogy a küllem mellett munkában is jól teljesítenek ezzel 100%-ban egyet értek. Igaz én nem ŐV-zek vele, hanem más téren dolgozunk, de konkrétan munkamániás és fáradhatatlan. Egyszerűen élvezi, ha dolgozhat, ráadásul jól is csinálja.
2017. szept. 28. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Karcagi Bátor Kennel

33 éve Németjuhász tenyésztő emellett pár éve Cavalier King Charles Spaniel tenyésztéssel is foglalkozik az úr! Őt javaslom neked! Épp most fog tüzelni a minőségi osztrák import szukája! Bő 2 hónap múlva várhatóak kölykök!

2017. szept. 28. 19:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az információt:) "Küllem" kutyát szeretnék, már ha lehet így fogalmazni, elsősorban házőrzésre .
2017. szept. 29. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz fel a Facebook-on a Német Juhász kedvelők klubjába, abba amelyiknek kevesebb tagja van, sok korrekt szuper tenyésztő van fent. ;)
2017. okt. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!