A kutyám mütrágyát evett, most nagyon beteg, megy a hasa egyfolytában, kihányja még a vizet is. Mit tegyek?
A kutyám tegnap evett abból a mütrágya féleségböl (nem tudom, hogy mütrágya e) Tegnap barátom szórta ezt a mütrágyát a kertbe és a kutyánk evett belöle. Mindig nagy étvágyú kutya most rásem szagol a kajára. Egyfolyában megy a hasa meg kihány mindent. Ma föztünk neki rizsát de nem igazán akarja enni.
Valaki tud segiteni?
Köszönöm a sok értelmetlen válaszokat... ez jól mutatja az inteligenciátokat és a segitőkészségeteket.
Persze hogy elvittük az állatorvoshoz, majd pont hagyjuk szenvedni mi? Kapott szurikat, antibiotikumot amit a kajájába kell beletennünk.
Nem azt kérdeztem hogy elkell e vinni az állatorvoshoz... hanem olyan tanácsokat szerettem volna hallani, hogy mit adjunk neki amitől jobban lesz (étel... esetleg tej) és kimegy a szervezetéből a mérgezés.
Grat
És szerinted ezt a csöppet sem mellékes infót, hogy látta orvos a kutyát, nem kellett volna megosztanod a válaszolókkal? Az esetleg más irányba vitte volna a válaszokat nemde?
Másrészt meg:
- az állatorvos ellát minket információval a beteg kutyával kapcsolatban, hogy mit hogyan kell csinálni HA MÉGSEM, akkor kérdezünk tőle, vagy a helyszínen, vagy utólag telefonon, ha később merül fel a kérdés
- az antibiotikum bakteriális fertőzések kezelésére szolgál, tehát nem értem, hogy mi köze mérgezéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!