Egy menhelyről kihozott kutyának késő már minőségi tápot adni?
Figyelt kérdés
Mondanom se kell ott eddig szeméttel etették.. chappy társai2017. szept. 24. 11:48
2/9 anonim válasza:
Miért lenne késő?
Csak hasonlatként. Ha eddig rossz körülmények között éltél és a zsíroskenyéren kívül más alig jutott akkor utána ha javul a helyzet már nem is ehetsz libamájat?
3/9 anonim válasza:
Egyaltalán nem. A szeméttel való táplálkozás egyébként is inkább hosszú idő alatt kezdi ki a szervezetet, rövidebb idő alatt nemigen okoz maradandó károsodást. Azért mérgezőnek még nem kellene tekinteni ezeket az olcsó szarokat, egy csomó kutya egész életében nem eszik mást és egész sokáig elél.
4/9 anonim válasza:
Sosem késő. Csak ilyen kutyáim voltak. Volt, akivel 17 évet éltem együtt. Minegyiküket szerettem. Állatorvossal konzultáltam, kell-e vitamin kiészítőleg?
5/9 Andizsuzsi válasza:
Feltételezem, hogy amikor elhoztad a kutyát, hagytál ott legalább egy hónapra való prémium tápot a bennmaradóknak.
6/9 anonim válasza:
A menhelyeken azzal etetnek, amire az adományokból futja...vagy amit kapnak. A semminél a chappy is jobb, ezt nyilván te is belátod.
7/9 anonim válasza:
Ez a kérdés fájdalmas. Teljesen logikus, hogy nem késő. Ez kb olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy "ha eddig a kutya bezárva élt, akkor én se vigyem el sétálni?".
8/9 anonim válasza:
Hogy lenne már késő?
Viszont érdemes fokozatosan váltani az eddig etetett tápról a jobb tápra 1-2 hét alatt, mert a hirtelen váltás hasmenést okozhat.
9/9 anonim válasza:
Sosem késő normálisan etetni a kutyát csak figyelj az átállásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!