Ti hogy gondoljátok hogy a kutya feljön az ágyra, és hozzáér a feneke luka meg a micsodája az ágyra?
Ha a kutya egészséges és tisztán van tartva, nem fognak tőle semmit elkapni, ne aggódj emiatt.
Nekünk embereknek is hozzáér a micsodánk meg a fenekünk az ágyhoz...
Egyébként nálam a kutya nem jöhet fel az ágyra, a macska igen. De nem azért, mert félek, hogy elkapnék tőle bármit is.
A kisgyerekeknek pedig kifejezetten jót tesz, ha állatokkal nőnek fel.
Ha fenntartásaid vannak, akkor nem engeded az ágyba. Meg lehet tanítani, hova nem mehet.
Ennyi.
Ha van ok arra, hogy elkapjanak valamit (tehát nincs féreghajtva, oltva, beteg), akkor úgy is elkaphatnak tőle bármit, ha nem megy fel az ágyra.
Ha nincs, akkor semmi bajuk nem lesz attól, hogy felmegy, de mint írták, le lehet szoktatni.
nálam feljöhet az ágyra, egyáltalán nem zavar, hogy mije ér hozzá vagy hol volt előtte a kutya.
de én is simán lefekszem délután pár órát aludni, abban a ruhámban, amiben végigjártam fél pestet és mindenhova leültem. én még élek és virulok és nem tervezek ezen változtatni.
Úgy gondolom, hogy az immunrendszer képes ehhez alkalmazkodni.
Persze, ha lesz gyerekem nem fogom mellé befektetni a kiságyba a kutyát vagy esténként rituálisan végignyalattatni vele.
Köszönöm szépen a normális válaszokat!!
Látom lehet normálisan is!!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!