A kiskutyam mindent felszed a földről hogy szoktassam le róla? Ez már több mint kíváncsiság.
Ha ki viszem az udvarra elindul pisilni aztan meglát egy falevelet és elfelejti miért is indult. Aztan ott van a kavics/beton ha észre veszem ki veszem a szájából(fújj nem szabad kíséretével) ha tudom mert amikor megyek fele elszalad mintha csak játszanánk hiába hívom. A földet is szereti enni.
Végigjártam az udvart többször is, hogy össze szedjen a köveket de valahonnan mindig a szájába kerül egy.
A falevelektől annyira nem tartok mert azt meg tudja emeszteni csak ugye jön az ősz és nem szeretném ha a lakmarozassal telne a kinti időnk.
A kavics beton evestől felek mert az se a fogának sem a beleinek nem jó.
Ma voltunk az állat orvosnál ő is látta, hogy meglopták a tej fogai.azt mondta h az emésztésével lehet valami azért kavicsozik.
Csak azt kérdezte mivel etetem de nem mondott semmit.(eddig azt ette amit a tenyésztőnél is de lassan állítom át a pro plan ra)
Ma megkapta az utolsó oltást és hazafelé már a saját lábán jött persze az utcán is szeretett volna ezt azt a szájába venni de a póráz rántására ott hagyta.
Elég jó kis regény lett. Előre köszönöm a válaszokat
:) meglopták helyett meg koptak.
Hülyeségre javít a telefonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!