Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kiskutyam mindent felszed a...

A kiskutyam mindent felszed a földről hogy szoktassam le róla? Ez már több mint kíváncsiság.

Figyelt kérdés

Ha ki viszem az udvarra elindul pisilni aztan meglát egy falevelet és elfelejti miért is indult. Aztan ott van a kavics/beton ha észre veszem ki veszem a szájából(fújj nem szabad kíséretével) ha tudom mert amikor megyek fele elszalad mintha csak játszanánk hiába hívom. A földet is szereti enni.

Végigjártam az udvart többször is, hogy össze szedjen a köveket de valahonnan mindig a szájába kerül egy.

A falevelektől annyira nem tartok mert azt meg tudja emeszteni csak ugye jön az ősz és nem szeretném ha a lakmarozassal telne a kinti időnk.

A kavics beton evestől felek mert az se a fogának sem a beleinek nem jó.

Ma voltunk az állat orvosnál ő is látta, hogy meglopták a tej fogai.azt mondta h az emésztésével lehet valami azért kavicsozik.

Csak azt kérdezte mivel etetem de nem mondott semmit.(eddig azt ette amit a tenyésztőnél is de lassan állítom át a pro plan ra)

Ma megkapta az utolsó oltást és hazafelé már a saját lábán jött persze az utcán is szeretett volna ezt azt a szájába venni de a póráz rántására ott hagyta.

Elég jó kis regény lett. Előre köszönöm a válaszokat

#kiskutya #kavics #föld evés
2017. szept. 21. 22:36
 1/2 A kérdező kommentje:

:) meglopták helyett meg koptak.

Hülyeségre javít a telefonom

2017. szept. 21. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Tiltsad ahogy eddig, figyelj rá, és ki fogja nőni... Az enyém is ezt csinálta, gesztenyét, kavicsot szedett fel, volt, hogy szájkosárban vittem a parkban a 3 hónapos kutyát, és engem néztek hülyének :) Az volt a parám - szerintem jogosan - hogy megfullad valamitől amit felszed. De leszokott róla, míg kölykök kíváncsiak, neked kell figyelni rá. A leírásod alapján jól csinálod.
2017. szept. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!