Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek sikerült nekik...

Szerintetek sikerült nekik bepározni? Véleményeket lécci

Figyelt kérdés

(nem láttuk) hogy összelettek volna ragadva, de azért próbálkoztak... valószínűleg a nőstény kutyám naponta hány valamikor nem is egyszer (nem láttuk, reggel felkelünk és látunk több hányást is). EZ LEHET VEMHESSÉG JELE?

De lehet a kan kutyám hány, de ő méé hányna ? nem adtunk neki semmi olyat amitől hányhatna! Lehet kicsit gusztustalan, dee szerintem a nőstény rókázik, mert semmi étel maradék nincs benne, ha a kan hányna valószínűleg gyomrával lenne valami baj, de mint mondtam ételmaradék seemmi, csak slajm féleség vagy víz nem tudom ezért gondoltam a nőstényre. Nem beteg egyik sem!

Előre is Köszönöm :)

2010. máj. 27. 16:08
 1/8 Akiteki ***** válasza:
100%
Vidd el orvoshoz. Ha a gyomrukat rendbehozta, mindjárt be is jelentkezhetsz ivartalanításra.
2010. máj. 27. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
IVARTALANÍTÁS
2010. máj. 27. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Gondolom megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező tenyésztő vagy. Akkor pedig úgyis tudod a választ. :]
2010. máj. 28. 14:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Ivartalanítás?? tii normálisak vagytok ?? te komolyan gondolod hogy az én drágaságomat ivartalanítpom?? célom hogy legyenek kiskutyák.. nem hogy még ivartalanítsam... hülyeee...-.-

3.-nak üzenem, hogy nem nem vagyok tenyésztő, dee gyönyörű fajtiszta törzskönyvezett kutyáim vannak..és nagyon szeretném ha vemhes lenne a szuka kutyusom, ezen kívül nem tudhatok minent az állatokról, azért írtam, ide.. ha tudnám nem kérdeztem volna.. dee látom ehez nincs ész nálad :D

azéért köszii!

Legyetek szívesek értelmes válaszokat is írni :)

2010. máj. 28. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megkérdezném, hogy van-e a kutyáidnak genetikailag öröklődő betegségekre szűrése, plusz herpeszre? Van-e tenyészsszemle? Mondta-e neked valaha egyetlen kiállításon is egy objektív, hozzáértő bíró, hogy a kutyák tényleg a standardnak megfelelő és kiváló kutyák, azon kívül, hogy te szépnek látod őket? Mert tudom a saját kutyáját mindenki szépnek látja, de attól, mert egy kutya szép, lehet hibája! Ezen hibák ismeretében tudod-e, hogy a kiválasztott pár illik-e egymáshoz? És ha majd típustalan vagy beteg kölykök születnek, mit fogsz csinálni? Mosod kezeidet? Mert ha a kutyád egészséges,még hordozó lehet, akkor pedig 50 %, hogy beteg kölykök születnek, erre pedig csak genetikai tesztekkel deríthetsz fényt!

Ez felelősség, tudod és ha valóban szereted a kutyákat és érdekel a picik sorsa, akkor erre mind odafigyelnél és nem csak addig látnál, hogy a te kis drágaságod...

Vagy az már nem érdekel, ha nyomorék kiskutyák születnek? az szerinted nem a te lelkeden szárad?

A kutyaszeretet itt kezdődik, hogy az ember felismeri a felelősségét, a majomszeretettel csak egyet lehet: megfojtani egy élőlényt, legyen az akár kutya, akár ember!

Ha pedig igazán szeretnéd a kutyád, a kutyákat, nem azon törnéd a fejed, hogy lehozz egy egyszer almot, hanem azon, hogy olvasgatnál az ivartalanítás előnyeiről! Én félteném a szukámat a tejmirigy daganattól, a gennyes méhgyulladástól, az ellés komplikációitól, a kanomat a prosztataráktól, és a kölyköket attól, hogy egészségesek lesznek-e és tényleg jó gazdához kerülnek-e, akik nem fogják tovább szaporítgatni őket. Nekem ez sokkal fontosabb, mint régimódi babonáknak bedőlni, miszerint a kutyának egyszer ellenie/fedeznie kell.

Ha pedig ilyen szuper kutyáid vannak, akkor ne sajnáld az időt, a munkát és a pénzt, csináltasd meg a szemlét, teszteket, vidd el őket kiállításra, váltsd ki a kennel nevet, hogy a kicsiket is le tudd törzskönyveztetni, ha majd azok is "felelős" gazdához kerülnek, legalább ne történhessen meg, hogy véletlen közeli rokonukkal pároztatják őket! Mert azoknak a kölykei is neked köszönhetik a világra jöttüket, hisz a szüleiket te "tenyészted"!!!

2010. máj. 28. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Óh. És minden kutya fajtiszta. :) Kérdés, hogy fajtatiszta-e. :)
2010. máj. 28. 16:25
 7/8 Akiteki ***** válasza:
100%
Értelmes válaszokat kaptál. De hiába. Szomorú.
2010. máj. 28. 22:06
 8/8 A kérdező kommentje:
A kutyáim tökéletesek. és azt kérdeztem hogy "szerintetek igen vagy nem" nem azt mondtam hogy hegyi beszédet írjatok itt nekem!
2010. jún. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!