Véleményeket várok Ördög István kenneljéről és a Tata harcosai kennelről is, vett onnan valaki kiskutyát?
Érdeklődnék, hogy vett-e valaki a fent említett kennelekből kölyköt és ha igen, mik a tapasztalatai? Gondolok itt őrző-védő munkára, család centrikusságra, stb.
Itt a két honlap:
Köszi mindenkinek
Engem valahogy Ördög Istvánhoz húz a szívem a képek alapján, de velem pont ez a baj, hogy első blikkre döntök. Természetesen viszem magammal a páromat, mert ő azért racionálisabban látja a helyzetet mint én. :) Ha kiskutyát látok, végem. :D
De köszi mindenkinek, hogy írt
Egy kicsit talán az nekem is jobban tetszik, de ettől függetlenül mindkettőt látogassátok meg mindketten :) Döntsetek helyesen, bár szerintem Ördög Istvánnal sem lehet probléma mert garanciát vállal a kölykökre olvastam, szóval teljesen korrekt minden. De lehet személyesen a másik kennel pedig jobban fog tetszeni. Sokat számít ez is!
Sok sikert majd a kiskutyához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!