Mit tudok tenni egy állandóan majdnem mindenkire ugató, morgó kutyával?
Figyelt kérdés
Séták alkalmával a következő dolgokat véli veszélynek:bicikli,babakocsi,kisgyerek,botos öreg nő és általában mindenki aki gyanús.Az egyik ismerős kutyás fiát is megugatta,mert a pattkán ücsörgött pedig ismeri.Próbáltam mindent:rászoltam,rákiabáltam,tudomást sem vettem róla /hogy lássa,hogy én nyugodt vagyok/
Rémálom így a séta pórázon is,nemhogy anélkül.Köszi a válaszokat.8 hónapos.
2010. máj. 27. 14:17
21/25 A kérdező kommentje:
88%-osnak.
Igen úgy látszik kint a különböző ingerek miatt teljesen elvesztik a fejüket és magasról tojnak ránk :)
2010. máj. 27. 17:14
22/25 anonim válasza:
A flakonos vagyok. A te helyzeted szóról szóra ugyanaz, mint a miénk régen... Pedig én is csináltam Jan Fennell-t, ami segített sok mindenben, de ehhez kevés volt. Nekünk csak ez segített, azóta minden rendben. Én ugyan elmentem egy kiképzőhöz, aki megmutatta nekem ezt a flakonos trükköt, de szerintem próbáld ki, mert valószínű, hogy használni fog nektek is! Drukkolok!
23/25 A kérdező kommentje:
Mindenképpen ki fogom próbálni, már az esti sétánál :) Köszi!
2010. máj. 27. 17:29
24/25 anonim válasza:
Majd írd meg, kíváncsi vagyok! :)
25/25 anonim válasza:
Talán még az is közrejátszhat hogy a kutyád érzi hogy nyugtalan vagy.Mivel már az van benned hogy jajj meg fogja ugatni,rámorog és társai,megérzi a félelmedet és téged akar védeni.A palackos módszer tökjó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!