Van egy akita-boxer keverek kutyam kaptam egy embertol es azt mondta nekem hogy be van oltav minden ellen es most beteg nem iszik nem eszik mi lehet a baj mit tegyek hogy jobban legyen?
Figyelt kérdés
2017. szept. 18. 21:29
41/42 anonim válasza:
# 40-es vagyok: "Vond le a konklúziót" törölve, úgysem érti.
42/42 anonim válasza:
A kutyat sajnalom, a posztolónak,legalabbis most még, nem való allat max bolha,poloska lapostetű.
De a sok fotel allatvedő aki gusztustalasn hangot utott meg a kommentjeiben is megér egy miset
Az állatokat meg ha egyszer felverik egy ilyen arcoskodas miatt,meg lesztek sértődve.
Egyetlen egy normális kommentet kapott a posztoló..a tobbi kioktató,gerinctelen,szarkasztikus számonkérés volt.
Az ostobaság iskolapéldája.
Fujj..halistennek nem minden kutyás,cicás állattartó ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!