Ti melyik kutyatápra váltanátok a helyemben?
7 éves kan kutyus. Jelenleg Carnilove tápot eszik, de a bőre korpás lett tőle, és a széklete sem mindig jó. Gyanítom a rohadt magas fehérjetartalomnak is köze lehet hozzá. Szeretnék váltani, de tanácstalan vagyok. A gabonamentesség híve vagyok, de arra jutottam, hogy talán a rizs és esetleg a burgonya nem jelenthet problémát. Eddig amiket kinéztem:
-Brit Care
-Josera Nature
-Taste of the wild
Igazából egyiknek sem győzött meg túlságosan a beltartalma, de hátha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban. :) Esetleg más márkát is ajánlhattok, Acana és Orijen sajnos egyelőre kizárva anyagi okok miatt. A válaszokat előre is köszönöm!
Próbáld ki őket-persze lassú, fokozatos átállással(10nap), legalább 4-6 hétig etetve egyet-egyet.
Én TOTW-vel kezdenék,brit care, majd josera sorrendben.
Ja- és halasat vegyél szerintem-az a szőrre-bőrre is jó lesz!
Real Nature is nagyon jó táp,most ezzel etetek
illetve az N&D
Felsoroltakból brit care-el etettem, jó volt a kaksi,de az idős kistestű kutyám nem bírta a seniornak elrágni a tápszemeit vagyis nagyon nehezen,így inkább váltottam.
De több ismerős etet az általad felsoroltakkal, brit care-rel kiállítási kutyát is, mindegyik kutya szép.
A lényeg inkább azon van,hogy melyik kutyának mi válik be.
Egyik kutyámnak az acana jó volt,másik fogyott tőle hiába adtam belőle sokat.
Ki kell tapasztalni,de a fenti táp szemmel láthatóan nem a te kutyádnak való,ha nem jó a széklet és korpás a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!