Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kis testű kutya a...

Melyik kis testű kutya a legjobb? Melyiket lehet kinn tartani?

Figyelt kérdés

Kis testű kutyákat keresünk,amiket kint is lehet tartani és nem kényesek a szőrükre(az az rövid szőrű kis termetű kutyák)

Köszike mindenkinek!!!!:):):):)

2008. okt. 20. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Menj el egy menhelyre, dögivel vannak ott kutyák. :) Én biztos, hogy a helyedben onnét néznék. Nálam most egy törpe uszkár van ideiglenesen, térd alatti kutya, vastag bundával, nagyon hálás, minden jó szóért. Kint van, a bundájára nem kényes, ettől függetlenül gyönyörű kutya. Őt csak kertbe szeretném örökbe adni, mert mi az, hogy lehet-e kint tartani? Őt muszáj kint tartani :) Ha érdekel ez a csodás kuty., akkor írhatsz e-mailt.

Egyébként rengeteg kutyus vár gazdira, ha menhelyre mész mondanak pontos infókat.

2008. okt. 20. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is nézz szét a menhelyen.Rengeteg aranyos kutya van kicsi is nagy is.Sőt a keverék kutyák sokkal jobban bírják kevésbé hajlamosak különböző betegséget elkapni mint fajtiszta társaik.Nekem egy fajtiszta pulim és két keverék kutyám van és nagyon szeretem őket.
2008. okt. 20. 20:08
 3/7 anonim válasza:
szia!keverék tacsi kutyusom van.imádnivaló de családi okok miatt már elég sok helyen megjelentettem hogy ingyen elvihető!ha szeretnéd látni akkor szívessen küldök róla egy fotót.amúgy csak kint tartozkodik,van egy kis házikója,ha fázik ott talál menedéket.amúgy jó házőrző,játékos mert még csak egy éves.
2008. okt. 21. 09:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Olyan fajtiszta kutya nincsen amelyiket kinn is lehet tartani??
2008. okt. 21. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Első válaszadó:

De van, nálam egy uszkár.

De ugye nem szaporítani akarsz, mert olyan "embernek" nem adok kutyát! Leellenőrizhető helyre, örökbefogadási szerződéssel adok ki kutyákat. (Bocsi, de csak most olvasom újra, hogy kis testű kutyáKAT kerestek... miért többet? Nem házikedvencnek kellene?)

2008. okt. 21. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
A beagle kitűnő, mert kicsi, rövidszőrű, és nagy a mozgásigénye épp ezért nagyon jol érzi magát kinn. De ugyanakkor sok nevelést igényel. Meg még van egy pár fajtiszta kiskutya aki birja a kinnlétet , de hirtelen nem jut több eszembe.
2008. okt. 22. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:

"Olyan fajtiszta kutya nincsen amelyiket kinn is lehet tartani??"

Minden kutya fajtiszta, hacsak nem valami farkas-kutya kombó, ugyanis a faj a kutya!

A szó, amit keresel: fajTAtiszta (az emberek 95%-a rosszul használja)

De a kérdésedre válaszolva: A legtöbb kutyát lehet kint tartani! Annyi a lényeg, hogy ne fázzon meg! Ha van fűtött kutyaház, akkor bármelyik (amelyiknek van egy kis szőre) kibírja a telet kint! Persze egy szőrtelen csivavát azért nem ajánlanék kintre, mert a macskák legyűrik :)

2009. jún. 16. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!