Mini Yorkshire terrier NEM LÉTEZIK! kb 5 ismerősöm vett ún. mini Yorkiet akik max 1 éves korukig bírták.
2010. máj. 26. 19:36
2/22 anonim válasza:
Szerintem nem ezt kérdezte a kérdező.
Nekem mini yorkim van, 1 ÉS FÉL ÉVES. 60.000 vettük még akkor. De nagyon alaposan nézz körül, hogy melyik alomból veszel, rengetegen alászaladnak!
Ha komolyan gondolod írj nekem privit megírom annak a hölgynek a címét ahonnan mi hoztuk a kis picurt. Egészséges fajtatiszta, kutya-baja ;)
2010. máj. 26. 19:39
3/22 anonim válasza:
Mini Yorki nem létezik, ez nem egy fajta. A sima yorki 3,1kg-ban van maximalizálva, minek annál kisebb?
Egyébként ha egészséges, garanciás kutyát szeretnél, akkor legalább 150 ezerre számíthatsz, másmilyet pedig nem érdemes venni.
2010. máj. 26. 19:41
4/22 anonim válasza:
Ismét az előző vagyok. Fölösleges ennyi pénzt kiadni egy kis kutyáért. Mi az , hogy "nem érdemes" az alatt venni? Persze, akinek annyi pénze van , hogy nem tudja hova rakni...
Megismétlem a válaszom: 60.000 Ft
2010. máj. 26. 19:43
5/22 anonim válasza:
Ha szaporítótol veszed,a szerencsén is múlik,hogy megéli-e egyáltalán az a szerencsétlen kölyök az 1 éves kort,ugyanis a szaporítók kiválasztják,a legkisebb kölyköket az almokbó,amik am leggyengébbek,sokszor a leg betegesebbek is,és azt tovább szaporítják,ezért pusztul el annyi un. mini yorkie... Tenyésztőnél vegyél inkább,ott is vannak nagyon picikék akik egészségesek is,de az drágább jóval. Attól,hogy itt egy embernek mázlija volt,nem biztos,hogy neked is az lesz. De te tudod. Inkább vegyél drágábban,minthogy elpusztuljon a kutyád. Ja és 60000-ért nem biztos hogy kapsz tenyésztőtől,szerintem az egyik válaszadó sem tenyésztőtől vette,ha mégis akkor bocsánat...
2010. máj. 26. 19:52
6/22 anonim válasza:
60 ezerért szűrt, törzskönyves, tenyészszemlés kiskutyát vettél? Mert az nagyon meglepne. Azért nem érdemes, mert ezek ak iskutyák azok, akik 3 éves korukra idegbetegek, 1,5 éves korukra mozgássérültek, vagy 5 éves korukra vakok, ételallergiások lesznek, és a gatyádat is álltaorvosnál hagyhatod, arról nem beszélve, hogy meg szakad a szíved.
Egy kutyát ideális esetben 15 évre veszel, szerintem ilyen hosszú távú befektetésnél érdemes minőséget választani. És nem azért mert sznob vagyok, hanem mert a yorki az egyik legdivatosabb fajta, és rengeteg ember lát bizniszt abban, hogy ész nélkül szaporítja őket, ezért ennél a fajtánál fokozott elővigyázatosságra van szükség!
2010. máj. 26. 19:52
7/22 anonim válasza:
Én egy kisebb termetűt vettem 40.000 ért, foghibásan. De nem bántam meg, vicces egy kiskutya. :D<3 I LOVE MARCI xD
itt tudsz érdeklődni az árakról,ezek törzskönyves,tenyésszemlés egészséges kutyusok,és már elvihetők.
2010. máj. 26. 20:02
9/22 anonim válasza:
attól függ hogy tenyésztőtől veszed-e mert ha igen akk kb.:50.000-60.000ft.
2010. máj. 26. 20:32
10/22 anonim válasza:
NEM IGAZ! Már 1000000x leírtuk ezt, de leírom még egyszer! NINCS MINI YORKI. A mini yorki úgy lesz hogy a szaporítók az alom legkisebb = leggyengébb = legbetegesebb kutyáját szaporítják tovább. Így lesz a kutya egyre kisebb és betegebb. Vehetsz yorkit 60.000ft-ért is mint ahogy azt itt valaki mondta, de annak az esélye hogy az a kutya egészséges legyen 20%. Szerintem nem éri meg kockáztatni. A pénztárcádat otthagyhatod az állatorvosnál és akkor még a lelki megviseltségről nem is beszéltünk. 100.000ft és onnantól csak fölfelé. Törzskönyv, oltások, féregtelenítések, papírok. Ezek nélkül nem viszünk el kutyát sehonnan. www.olcsokutya.uw.hu!! Ezt mindenképpen olvasd el! Remélem jól döntesz majd. És ha nincs rá most pénzed akkor gyűjtsél még. Hidd el megéri! És még1x: NINCS MINI YORKI!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!