Julius k9 IDC powerhámról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet venni de kiváncsi vagyok kinek mennyire váltbe2017. szept. 10. 20:13
1/8 anonim válasza:
Én mantrailingre használom arra egyelőre megfelel (később rendes mantrailing hámot szeretnék venni). Szerintem ha csak sétára kell nem a legmegfelelőbb. Ha azért szeretnél neki hámot, mert húz, akkor inkább neveld meg, hogy ne húzzon. (a hámokban még jobban tudnak húzni a kutyák, higyen erre lett kitalálva)
2/8 A kérdező kommentje:
Futni járunk és mostani (olcsó minőségű) hámját kezdi kinőni meg nem szereti. Szerintem kényelmetlen neki. Arra gondoltam hogy talán ez kényelmesebb lesz számára.
2017. szept. 12. 19:24
3/8 anonim válasza:
Igen arra akár jó lehet, viszont, ha még növésben van a kutyád figyelj rá nagyon 1-1,5 éves korukig futtatni se nagyon kellen.
4/8 A kérdező kommentje:
Jővő hónapba lesz másfél éves. Pár hete jarunk futni amit nem kell vészesen komolynak gondolni mert kb 1km után kidőlök még, ő meg bírná tovább. Azért van növésben mer kb 2éves koráig nől utána inkább csak szélesedik.
2017. szept. 12. 20:49
6/8 A kérdező kommentje:
Roti szóval kicsit nagyobbat is akarok venni mer a 3as méretet ráprobáltam egy boltba az pont jó volt rá de jövő ilyenkor már kicsi lesz a mellkasánál (kan kutya csak 43kg még és szülőkből kiindulva 50kilot elkerüli majd).
2017. szept. 13. 12:08
7/8 Scz Anna válasza:
Nekünk már 2 éve IDC hámunk van és nagyon szeretjük. Sokat járunk túrázni és kellett valami kényelmesebb és biztonságosabb megoldás, mint a nyakörv. A hámban bátran szabadon engedhetjük az erdőben, tóparton, mert biztosan tudjuk, hogy nem akad fenn semmiben. Van rajta egy fogó, de azt a tetején lévő csattal lehet rögzíteni, így egyáltalán nem veszélyes.
Áfi is hamar megszerette :) Nekünk fekete van, de egy ideje már nézegetem az oldalt ahonnét rendeltem korábban, mert azóta nagyon sok új szín jelent meg, úgyhogy nekünk is érik egy új beszerzése.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) megvettem neki és szereti is :)
2017. okt. 11. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!