Julius-K9 hám kérdés? Vagy egyáltalán milyen hámot?
egy 5kg-s terrier keverékről van szó, másfél éves. Nagyon féltem, mert nem lehet behívni, így olyan hámot szeretnék neki választani amiből 100% hogy nem tud kibújni, és a csat vagy a karika sem törik szét, pattan el. Most egy Matis Pet Y hámja van, ebből nem nagyon bújik ki, de szeretnék valami biztonságosabbra váltani. A kiszemeltjeim közül ez a kettő lenne:
Vagy ez, bár nem tudom mi a különbség a kettő között:
Persze a kíbújás-gátláshoz mindenképpen rendelnék hozzá ilyet is: [link]
Csak sajnos megoszlóak a vélemények, és valaki azt írja tuti kibújik belőle, valaki pedig, hogy szökésbiztos.
A hám+Y öv teljesen biztonságos?
Mi a különbség a sima és IDC hámok közt? Megbízható a márka?
Milyenek a személyes tapasztalataitok?
Ha normálisan rà van téve a kutyára (meg van húzva) egy hàmból se tud kibújni...
Ha meg nem behívható, neveld meg.
Hát az én kutyámé nagyobb de a karika olyan bitang vastag hogy az lenne az utolsó ami eltörik. Az idc és a sima között a különbség hogy a "nyereg" kisebb, és még pár extra van rajta (a julius k9 oldalán el lehet olvasni)
Én azt hallottam hogy a csatjával lehetnek gondok, egyéb panasz nem volt.
Szia!
Először is, Powerhámot vagy IDC Powerhámot szeretnél? (Ha jól tudom más a meretezés)
Ez a powerhám: [link] látod, ennél a mellkasárafekvő öv egyenes, ellenben az IdC hámmal, ugyanis ott meg van döntve, mert így tökéletes ergonómilag, tehát így oszlik el az erő tökéletesen a mellkasán. En is ilyet használok, maximálisan meg vagyok elégedve, tényleg nagyon jo minőségű. Szóval itt van az IDC: [link]
En ezt az oldalt ajánlom, mi kb 5000Ft-ot spóroltunk! 1-es méretű UV narancs hámot vettünk, ami a K9 oldalán 10 990Ft, mert ugye ez sokkal jobban látható mint, bármelyik masik hámjuk, viszont ezen az oldalon annyiba került mint egy masik 1-es méretű hám tehát 8690Ft+adtak hozzá egy általad választott feliratot, ami a K9 oldalán egy darab kerül 1710Ft-ba, itt viszont egy párt(tehát 2 db-ot) kapsz!:)))
Sok sikert a vásárláshoz, és nyogodtan írj, ha kérdésed van:)
Kedves vantel!A kutyája süket!
Nem az enyem meg se próbál kibújni, de a kisebb meretezesu hámoknál lehet könnyebben bújnak ki, szerintem simán megéri egy Y övet is venni, hogy 100% legyen. Amúgy az enyem amúgy se tudna belőle kibújni, egyrészt mert megfelelő méret van ra beállítva, másrészt mert előre megy, tehát nem torpan meg, es kezd el hátrafelé menni. Ugyan a K9 levédte magát azzal, h odaírta, h ki lehet belőle bújni, de ez nem azt jelenti h megfordul es hopp mar lent is van. Ha egy kutya ki akar bujni egy hambol akkor ki fog, a K9-Ben meg elvileg kicsit könyebben jon ki.
Köszi! Akkor megér egy próbát:)
A 7es meg egy barom, de már hozzájuk szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!