18 fokos vízbe ti bele engednétek a kutyát? (Most hogy melegebb van)
Figyelt kérdés
2017. szept. 9. 16:26
1/7 anonim válasza:
Milyen fajta, milyen a bundája? Én a labradoromat beengedném.
2/7 anonim válasza:
A víz hőmérséklete nem nagyon számít szerintem, az a lényeg, hogy kinn meleg legyen.
3/7 anonim válasza:
Ennyinél még annyira nem számít, de késöbbiekben amikor már a levegő is hidegebb és a víz is eléggé számítana, hogy milyen kutyáról van szó. (méret, szőrzet, stb)
4/7 anonim válasza:
Ha kint meleg van, süt a nap, akkor igen. Ilyen hőfoknál már a németek is belemennek a Balatonba :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Közben lent voltunk :) Most jöttünk meg:)A velencei-tónál lakom és jó meleg volt, bele engedtem más kutyus is úszott még. Amúgy elég rövid és kevés a szőre, nem jó minőségű nem labrador szőr, sajnos. Ezért is féltem nehogy megfázzon, és egy-két úszás után, futtattam, hogy száradjon, aztán újra bele a vízbe, így felváltva. Nagyon élvezte, meg én is.
2017. szept. 9. 20:13
6/7 anonim válasza:
Nekem az ennél sokkal hidegebb vízbe is belemegy a kutyám, semmi baja nincs tőle.
(Rövidszőrű).
7/7 anonim válasza:
Mi tegnap voltunk a Drótszamárban uszkárunkkal, nagyon élvezte, és nem lett semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!