Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lomtalanítás lessz. Zárjam be...

Lomtalanítás lessz. Zárjam be addig a kisebb testű kutyám? El lophatják. Kérdőjel.

Figyelt kérdés

2017. szept. 8. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Ha fajtiszta kutya, akkor inkább zárd be olyan helyre, ahol azért jól érzi magát.Vagy ha ki tud szökni.Ha félsz hogy ellopják, mindenképp zárd addig be, de felügyelettel többször vidd ki.
2017. szept. 8. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
#1 nem hiszem hogy hibrid házi kedvence van, ha mégis nem itt kérdezné meg hogy bezárja-e nehogy ellopják mert egy hibrid állat nem olcsó. szerintem a fajTAtisztára gondolhattál ;)
2017. szept. 8. 14:53
 3/9 A kérdező kommentje:
A lakásban szokott lenni legtöbbet, de néha ki engedem felügyelet nélkül a kertbe szaladgálni. Jellemző, hogy lopnak drágább kutyákat? Mert akkor addig csak velem mehetne ki. Nehogy el lopják.
2017. szept. 8. 14:55
 4/9 A kérdező kommentje:
És még csak5hónapos. Első kutyám. Féltem, mert ilyenkor épp pénz gubizás céljábol járkálnak.
2017. szept. 8. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
milyen fajta?
2017. szept. 8. 15:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Tacsko
2017. szept. 8. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ellophatják. Ne engedd ki felügyelet nélkül.
2017. szept. 8. 16:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kistestű kutyát főleg kölyköt nem igazán szabad felügyelet nélkül kiengedi az udvarra max ha olyan helyen laktok ahol tényleg nem igazán van mozgás,meg egy irányú utca stb. De ha forgalmasabb a helyen laktok akkor mindegy,hogy lomtalanítás van vagy nincs elviszik.

De ilyenkor nőhet az esélye a lopásnak,mivel lomtalanításnál sok a cigány.

2017. szept. 9. 13:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi úgy oldottuk meg az udvart, hogy van az utcai kerítés, ami biztonságos, mindig zárva a kapu. Tőle kb.5 méterre van a házunk, a ház sarkától van egy másik kerítés is, tehát a kutyák nem tudnak az utcai kerítésig menni.Ez is zárt. Macerás a ki-bejutásunk, férjem mondja is, mint egy börtön, de de már megszoktuk, így se gyerek, se kutya nem megy idegenhez oda, nem piszkálják, nem tudják ellopni, stb.És persze körbe az udvar is oroszlánbiztos, magas, erős, betonaljú kerítéssel védeztt.

Én is féltem a kutyáimat, megéri rá áldozni.

2017. szept. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!