Majd szeretnék venni egy aussie kutyát . Olvastam róla dolgokat de kiváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra . Ki jönne más kutyával?
Pl: ki jönne e egy német juhász kutyával ?
hány órát kell vele sportolni? ilyesmikre gondoltam . Kb 1-2 múlva vennék egy szukát .
Te vagy az aki eddig huskyt akart az apja németjuhásza mellé?
Továbbra is csak szocializáció és nevelés kérdése. Napi foglalkozás pedig minimum 2-3 óra intenzív szellemi és fizikai fárasztás.
Az, hogy kijön-e más kutyával az pusztán szocializáció kérdése ha kölyökkorától van a másikkal valószínűleg igen a kérdés hogy a már felnőtt német juhász mit szól majd hozzá.
Napi legalább 2-3 óra intenzív mozgás kell neki.
Akkor elnézést, csak volt egy hasonló kérdés kb ugyan ezekkel az adatokkal csak a fajta volt más.
Ilyenkor arra kell figyelni, hogy a Német Juhászkutya, hogy viselkedik más kutyák társaságában. Ha nincs kellően szocializálva akkor érdemesebb lenne elötte ezen javítani mint új kutyát hozni a házhoz. A másik pedig a nevelése. A kölyök is sok rosszat el tanulhat a nagytól de a nagy is a kölyöktől. Ha akadnak nevelési, engedelmességi problémák akkor érdemes először azokat leküzdeni.
Illetve ha ellenkező nemű a két kutya akkor egy ivartalanítással lenne érdemes kezdeni a németjuhásznál, aztán pedig az aussienál.
semmi baj :)
köszönöm a válaszokat
Minden fajta kutya kijön minden fajta kutyával, ha kiskorától megfelelően van szocializálva és nevelve.
Ez a már meglévőre is vonatkozik, azaz a német juhászra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!