Vegyünk mellé még egyet? Félni fog? Vagy milyen lesz a kapcsolat közöttük? SOS, mit tegyek? és hogyan?
sziasztook:)
13/ L vagyok,tavaly szeptemberben kaptam egy yorkit,minden álmom az volt:) és megkaptam szülinapomra,nagyon nagyon szeretem,és nagyon jól érzi itt magát,lassan 1 éves lesz,és kisfiú.Mindenki imádja!
és azon gondolkoztunk hogy kéne neki egy pajtás:) és most az egyik rokonunk barátnőjének születtek Bichon Bolognese kiskutyák,mondhatni olcsón,és ma születttek,és én úúgy szeretném,mert ha nem vagyunk itthon(ritkán van olyan:)) de akkor is..ha lenne neki egy barát,akkor biztosan megszeretnék egymást nem?most építkeztünk,1 éve,nagy házban élünk,elférnének ketten,és egy idő után szeretnék egymást nem?:) mert például csomót játszhatnának,de attól félek és ha bántani fogják egymást?vagy nem szeretik majd egymást? vagy féltékeny lenne a yorkim? anyum barátnőjének kettő yorkija van,annyit játszanak és szeretik egymást.
tesóm(19/L) is nagyon szeretné:) és anyum azt mondta hogy nemtudja,meg hogy fél hogy bepisil,meg a szőnyegre pisil,mert a yorkink se pisil mindig kint,van hogy a szőnyegre..de ha a bolognese-nek megtanítjuk hogy ki kell menni akkor a yorkim is ott végezné el a dolgát nem?:) és amíg nincsenek meg az oltásai a picinek? attól még lehetnének együtt?vagy hogy viselkednének?és mit mondjak anyumnak hogy vegyünk neki egy barátot(fiút vennénk):)
előre is köszönöm:$:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!