Brigci86 kérdése:
Van egy 8 éves spánielem, akinek autoimmun betegsege van. Jo szakember? Kihez vigyem? A kutyan nagyon nincsen jól! (DLE, SLE)
Figyelt kérdés
Nem akar enni,csak keveset,attol is hasmenese van.A veséje sem müködik jól.Fajnak a lábai.Kopik a szőre.2017. szept. 2. 11:09
1/2 anonim válasza:
Feltölttem a BARF csoportból a megbízható állatorvosok listáját. Itt tudod letölteni. Nekem személyes tapasztalatom ilyen téren szerencsére nincs, de remélem találsz valakit aki tud segíteni. [link]
2/2 anonim válasza:
SLE-be bele.fog pusztulni :(
Anyának is az volt, négy évig még birta szteroidokkal, de akkor már erősödő fájdalmai is voltak.
Én ennek nem tenném ki az állatomat, gyogyszer ide vagy oda, tudom milyen szemét korság ez.
De kérdezösködj, állatorvos, klinika, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!