Szerintetek az oké hogy a szüleim el fogják altatni a kutyákat, mert valami betegsége van amit nem tudnak meggyógyítani, és emiatt folyton fosik? 13f
Nem hiszem, hogy el fogja altatni az orvos, de inkább add örökbe.
Basszus! Ha van egy ember gyerek, és az fosik, akkor már el kell altatni????
"nincs lehetőségem beszélni az orvossal, nem tudom a számát és nem mehetek el itthonról csak úgy, és nem tudok ilyen állatvédőkkel sem beszélni mert nem tudok egy számot sem, és a szüleim tuti kiszúrnák." Internet előtt ülsz! Keress rá ezekre!
A szüleidnek hasonló jókat kívánok időskorukra. :( Remélem, több kutyát nem fognak tartani!
nem tudom milyen vérvizsgálatot csináltak, de azt tudom hogy valami a májával van, amire lehetne gyógyszert is szedni, de nem akarnak a szüleim költeni rá, meg féltik a 2 éves kistestvérem hogy nehogy elkapjon valamit.
Sajnos de, el fogja altatni. apám mondta és a dokival járt egy egyetemre, szal biztos :( én teljesen kivagyok, mert hozzám nőtt a kutya, vele nőttem fel, ő a testvérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!