Szerintetek az oké hogy a szüleim el fogják altatni a kutyákat, mert valami betegsége van amit nem tudnak meggyógyítani, és emiatt folyton fosik? 13f
Figyelt kérdés
Más baja nincs, amúgy élhetne sokáig, de elegük van a kutyakaki pucolásból. Mit tegyek? megígértem hogy én kipucolom, de nem érdekli őket. Pénteken viszik altatni.2017. márc. 6. 19:12
11/30 A kérdező kommentje:
Megpróbálom az interneten, de a telefonomat a szüleim ellenőrzik hogy kikkel beszélek. az nem jó, de megpróbálok email-t írni. tudtok ajánlani valami szervezetet?
2017. márc. 6. 19:26
12/30 anonim válasza:
Ha mondasz várost, akkor adok állatvédő szervezethez elérhetőséget. Ők majd örökbeadják. Nem hiszem el, hogy a szüleidnek ez nem jobb, mint megölni.
13/30 anonim válasza:
A gazda kérésére nem altathat kutyát az orvos sem, akár mennyire jó bartája apádnak. Ha az orvos úgy állapítja meg, hogy így nem képes folytatni az életét és már csak szenved csak akkor javasolhat altatást.
Mivel a betegsége gyógyítható/enyhíthető mint fentebb írtad van rá gyógyszer így abban sem biztos hogy elaltathatja. Kérdezd meg apádat, hogy ha a kistestvéred beteg lesz és drága a gyógyszer akkor majd neki is eutanáziát kérelmeznek?
Ha van valaki aki nem fogja hagyni, hogy elaltassák akkor az Tornóczky Anita.
Itt tudod vele felvenni a kapcsolatot: [link]
bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu
14/30 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy 9 éves, és a szüleim szerint nem kellene senkinek sem ilyen betegen, pedig mondtam nekik hogy adjuk örökbe. Tatabányán lakunk, de az állatorvos nem itt van.
2017. márc. 6. 19:31
15/30 anonim válasza:
Ne tartsatok többet kutyát így hogy amikor gond van vele és gyógyszert kéne neki venni, akkor csak ez a megoldás jut eszükbe hogy megölik... ) évig a család tagja volt, komolyan egy sz.ros gyógyszert nem képesek kifizetni azért hogy élhessen még pár évet? Felháborító.
16/30 A kérdező kommentje:
Leginkább a testvérem miatt aggódnak szerintem. Én írok neki de mit? nem akarok azt sem hogy a szüleim bajba kerüljenek, mert azért a szüleim, nem nyomom fel a saját szüleimet. Mit kéne írni hogy ne legyen a szüleimnek ebből gond?
2017. márc. 6. 19:34
18/30 anonim válasza:
Biztos le leszek pontozva, de szerintem a szüleidnek van igaza. Az állandó fosás nem semmiség. Nagyon megterhelő a szervezetnek. Te hogy érzed magad csupán 2 nap fosástól ? Kicsípi a hátsóját, legyengül, sok folyadékot és sót veszt. Miért kell egy 9 éves állatot kínozni ? Kötve hiszem, hogy olyan boldog lenne. A vizelet inkontinencia pedig nem egy kategória az állandó fosással. Az időskori ember pelenkázás sem. Más az, ha nem érzi mikor tojik be, mint amikor rendszeresen megy a hasa betegség miatt. Tudom, hogy fájna a halála, de ha igazán szereted, akkor nem tartod életben önzőségből.
19/30 A kérdező kommentje:
Keverék kutyus.
2017. márc. 6. 19:36
20/30 anonim válasza:
Azt írta, hogy van rá gyógyszer csak nem akarják kifizetni. Gondolom 18as akkor a nagyszüleid, szüleid is nyugodt szívvel megfosztanád az életüktől ha bármilyen komolyabb betegségük van ahelyett, hogy fizesd a kezelést, gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!