Kutyatartók! Mikor sétáltattok kutyát? Tapasztalatok alapján mikor sétáltatnak sokan kutyát?
Jó ég, nyugodj már meg...
Igen. Tudom, hogy NEKEM kell megnevelni a kutyát és nem másnak, a kutyasuli sem úgy működik, hogy rossz a kutya, megyünk, jó a kutya.
De mit is tépem a számat, ha te már úgy is elkönyveltél felelőtlen kutyatartónak aki még arra is lusta, hogy lemozgassa a kedvencét?!
Szóval erre inkább nem mondok semmit. :D semmi értelme itt vitatkozni, te meggyőzhetetlen vagy, én tudom az igazat.
Ennyi.
Köszönöm a válaszokat.
Napi négyszer, 8-24 óra között.
Minek vettél kutyát ha parázol, vagy lusta vagy sétálni vinni?
Legtöbben reggel 6-7 körül, és du 5-8 között.
De ha a neveletlen az nem azt jelenti, hogy támad más kutyákat, akkor nem kell ettől félni, hogy más kutyákkal is találkoztok, csak oda kell figyelni.
Nyáron amikor melegek voltak szürkületkor vittem általában, ha hűvösebb volt az idő mentünk előbb is többször (udvari kutyus).
Egyébként nem tudom miben neveletlen a kutya, de szerintem jót is tenne ha találkozna utcán több kutyussal, mert megszokja őket jobban mire a kutyasuliba kerülsz vele. Az is pl jó gyakorlás vele hogy ha szembe jön egy kutyás akkor leülteted, és megvárod míg elmegy, ezzel is tanítod a nyugalomra.
Minden szembejövő kutyához oda akar menni, húzza a pórázt, ha felveszem akkor a kezemet karmolja, konkrétan az egész alkarom piros/vérzik. Van, hogy ok nélkül megugat kisgyerekeket (5-6 éveseket) ha közel jönnek, szóval a játszótérre menni esélytelen. Ha ittas emberek közelítenek szinte mindig ugat. Voltak már ebből problémák. Higyjétek el, hogy nem én vagyok a lusta. :( Csak egyszerűen ha az egész egy rettegés, neki is(mert gondolom nem jókedvéből ugat) akkor mi értelme. :(
Persze ha jelez, hogy ki kell mennie viszem én mindig, vagy ha suliban vagyok akkor egy fix helyre jár szóval ezzel nincs probléma. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!