Mik a Beagle betegségei? Most szeretnénk egy Beagle kutyust csak nem tudjuk jól döntünk-e? Sokan tartják?
Figyelt kérdés
Beagle tulajdonosok tapasztalatai?2008. okt. 20. 13:50
1/4 anonim válasza:
Nincs olyan hogy egy fajta kutyának vannak olyan betegségei amit más kutya nem kaphat el.Beagle is lehet ugyanugy beteg mint egy keverék kutya.Amugy nagyon helyes kutyák és játékosak.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én beagle tulajdonos vagyok. A szemére és a fülére kell nagyon figyelni, könnyen begyulladhat, illetve a füle gombásodhat. Persze ez minden lógó fülű kutyusra igaz. És még egy jótanács: érdemes ivartalaníttatni, mert tüzeléskor nincs az a kerítés, amin át ne tudna menni, akár fiú, akár lány! Ha kell, métereket mászik fölfelé, vagy alagutat ás alá, de ha menni akar, akkor megy. :)
3/4 anonim válasza:
Megint a második válszoló vagyok. Lemaradt, hogy szerintem jól döntöttetek, mert egy végtelenül aranyos, okos és szép kutyus a beagle, nagyon gyorsan tanul. Imádja a gyerekeket, nagy mozgásigénye van, és távol tart mindenféle rágcsálót, meg kígyót az udvartól.
4/4 anonim válasza:
a beagle-pain a legelterjedtebb. nem szeretnék netről másolni, ezért inkább keress rá a neten, hasznos információkat találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!