Szeptember végén érkező kiskutyának milyen helyet csináljunk?
JRT nem kinti kutya. Kölyökkutyát pláne nem tartunk kint, garázsban sem. Nevelni kell, szocializálni, tanítani, minél többet vele lenni.
Tehát, csinálj neki a lakásban is helyet, amikor otthon vagytok, lehessen bent veletek, meg éjjel.
Ha nem vagytok otthon, és a garázs fűtött, vagy minimum fagymentes télen is, akkor mehet ki oda arra az időre.
Ha nem fűtőtt a garázs, akkor normál hőszigetelt kutyaházat tegyél be neki.
A garázst 1 ajtó választja el a háztól. A házban nem lehet, kisbaba miatt. Majd egy rácsot veszünk az ajtó elé és akkor lényegében egy légtér.
Nem lesz egyedül amúgy, van egy öreg kutyink.
"A házban nem lehet, kisbaba miatt."
Mi az összefüggés??
Nem értem amúgy minek nektek kutya, ha kerti dísz lesz, a hidegben meg max a garázsban lesz, mint egy fűnyíró... amikor kell, előveszitek, ha nem, akkor üljön ott csendben és nyugodtan...
Kisbaba mellé amúgy meg nem ajánlott kölyök kutya. A kiskutyát is tanítani kell, gyerekkel + ilyen tartással, az nem fog menni. Lesz egy neveletlen, stresszes kutyád, aki nem a családjaként fog nézni rátok, hanem mint valami börtön őrre...
Mikor én voltam annyi idős mint most a tesóm, akkor jött az öreg kutyánk.
Ő is kinti volt mindig, 16 éves és semmi baja. Nem neveletlen, nem agresszív. Minden nap van vele foglalkozva.aki 8-10 órákat dolgozik hiába van bent a kutyája nincs többet vele.Nálunk meg mindig itthon van valaki.A garázsban is sokat vagyunk, főleg télen.Tehát emiatt nem aggódunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!