7 hetes yorki kiskutyának hány g táp (royal canin) a normális napi adagja? Köszi.
Rá van írva a tápra, nemár. 7 hetes, rárakod a konyhai mérlegre, megnézed hány kiló, és kinézed a táblázatból.
De hét hetes hogy kerül egyáltalán hozzád? Még a tenyésztőnél kéne lennie minimum egy hétig.
7 hetesen még a tenyésztő eteti.
8 hetesen lehet elhozni, akkor pedig a tenyésztője megmondja, mennyi az aktuális adagja.
Tipp: tápot váltanék a helyedben, fokozatosan kb. 2 hét alatt, mert a royal nem valami jó, cserébe baromi drága.
Álljatok már le a g...be!!!!!
Válaszoljatok a kérdésre és pont,ne az ujjatokat mozgassátok feleslegesen! Nee kezdjetek egy újabb vitát ebben a témában mert szerintem rajtatok kívül már mindenki unja a hisz titeket aki nem a szaporítós dumát nyomja.
Amúgy a tápon rajta van hogy x súlyhoz mennyi a megadott mennyiség.
Milyen hülyeséget csinált? Milyet?
Vett egy kutyát.
Amúgy szerintem az ország yorkie állományának a nagy része nem tenyésztőtől van.
# kérdező
Kérlek mesélj arról a helyről ahonnan hoztad a kutyád meg az ilyenekről. Aztán lehet majd folytatni ez a beszélgetést.
Neked valószínű a 48 g lesz jó, mivel a yorkie felnőtt korára nem haladhatja meg a három kilót. Sose hagyj kint sok kaját, mert a kutyák képesek túl enni magukat. Csak annyit adj neki, amennyit kell.
Ha megfogadsz egy tanácsot tápot váltasz, valami olyanra, amiben több hús van. Ennek a tápnak a főösszetevője sajnos a rizs, a kutya meg húsevő. Tudom, hogy nagy a hype a royal canin körül, mert rendelőket szponzorálnak, meg miegymás, de ebben az árban vannak jobb tápok is.
Pl.: [link]
Ez úgy kezdődik, hogy hús, hús. És ugyan azaz ára. De ez csak egy jó tanács. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!