Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nővérem kutyája elszökött mit...

Nővérem kutyája elszökött mit csináljak az én kutyámmal hogy ne legyen ilyen szomorú?

Figyelt kérdés
egy yorkija volt nekem meg egy huskym van és nagyon szomorú azóta olyanokat csinál például hogy néha odamegy a kapuhoz és vonyít hangosan innen hallom bentről naponta kétszer csinálja ezt vagy háromszor mit csináljak hogy ne legyen ennyire szomorú? :( mitől lenne szerintetek jobb kedve?
2017. aug. 31. 16:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Te már egyszer írtál ki egy kérdést, hogy a nővéred elhanyagolja a kutyát, jól emlékszem? Nem gondoltam volna, hogy idáig is elfajul :( Tesódnak nem is hiányzik?
2017. aug. 31. 17:17
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Annyi pénze volt a tesódnak, hogy yorkit vegyen? Csak oltásra nem jutott? Gondolom a szüleid fizették.

Szüleid hibája, hogy nem lett beoltva és chippelve.

Gondolom valaki meglátta és felkapta. Nem egy olcsó kutya fajta. Mivel nincs chip benne bárki mondhatja, hogy az övé.

Csak remélem, hogy jó gazdija lesz és nem egy szaporítóhoz kerül... :(

2017. aug. 31. 17:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolso elötti igen irtam már ki kérdést... azt mondja ha megkérdezem hogy szokott rá gondolni de amugy nem szokott szomoru lenni miatta sztem nem érdekli :( engem viszont igen akkor is ha nem az én kutyám nekem is adhatta volna ha ennyire nem törödött vele és többször is kérdeztem de azt mondta hogy nem adja oda :( pedig én legalabb foglalkoztam volna vele normálisan :/énis remélem legalább egy olyan ember fogadta be, aki foglalkozik vele nem ugy mint a tesom :( de nagyon hianyzik nekem meg a kutyámnak is! :(((
2017. aug. 31. 17:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem már több embert de nem látták fekete barna színű yorki sötétbe nem nagyon lehet észrevenni :(
2017. aug. 31. 17:53
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Olyan nincs, hogy a te meg az en kutyam. A kutya a csalade es legfokepp a szuleid felelossege. Viszont ha a szuleid ennyire szarnak az egeszre akkor miert vettek kutyakat egy 15eves es egy meg fiatalabb gyereknek?
2017. aug. 31. 18:05
 16/19 anonim ***** válasza:
17%
15# Szerinted ez itt most segít?
2017. aug. 31. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Engem csak az az apróság érdekelne, hogy hogylehetséges, hogy nincs benne chip? Ez nem a nővéred hanem a szüleid hibája.
2017. aug. 31. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Igy járt már az elözö kérdésedböl is lejött, hogy a tesod egy felelőtlen idióta, akire egy plüsst nem biznék.

Remélem, legalább tulélte a kutya és valaki normális ember fogadta be.

Mit csinálj? Foglalkozz a sajátoddla, és a szüleidnek mondd meg, ha uj kutyáért hisztizne a tesod, csapják agyon.

2017. szept. 1. 07:02
 19/19 A kérdező kommentje:
szerintem se kérjen a tesóm új kutyát de megkérdeztem nem is akar szóval ennek azért örülök :) én is remélem normális gazdája lett és remélem nem lett semmi baja :(
2017. szept. 1. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!