Az uszkár szerintetek is ronda kutya?
Persze nem azt mondom, hogy rossz. Belőleg biztos aranyosak Ők is...
De szerintem borzasztó ahogy kinéznek.
Szerintetek?
Illetve szerintetek melyik a legcsúnyább fajta külsőleg?
OFF:
14-es, nekem snacijaim vannak, totál megértem miért mondod, hogy praktikisabb, ha a pofáján le van nyírva a szőr :D !
(11-es voltam :D )
Te láttál már igazi uszkárt közelről? És most nem egy rossz szőrminőségű jófogásos-szapis uszkár jellegű (uszkárt nyomokban sem tartalmazó) keverékre gondolok. Nézz meg egy rendes minőségi tenyészetből származó uszkárt. Akár melyik méretkategóriában. És tényleg vannak "hülyébb" fazonok amikre képesek nyírni, de annak ellenére, hogy nekem a vese-pompom fazon nem tetszik, volt már olyan óriás uszkár vese-pompomosra nyírva amelyiknek utána fordultam az utcán és megnéztem alaposan. Sajnos azonban rengeteg szaporítós uszkárt adnak el,amelyek tényleg rondák, de azok nyomokban sem tartalmaznak uszkárt. Számtalan esetben láttunk olyan hírdetést: "uszkár kölyök" aztán kiderül uszkár nincs is benne. Leginkább a szaporítók minden kicsit göndör szőrű lelógó fülű kutyát uszkárnak adnak el.
Javaslom menj el egy uszkár találkozóra és nézz körbe.
Nekem nincs uszkárom, de ismerek néhányat. Ha simán rövidre van nyírva a szőrük, fel sem ismerik az emberek, hogy milyen fajta. Az óriásuszkár pont úgy néz ki, mint egy göndör vizsla, a többi ugyanez csak kisebben.
Csúnya fajtát még nem láttam. Az extrémen rövid orrúaktól ráz a hideg és borsódzik a hátam, de nem azért, mert nem találom őket szépnek, hanem azért mert ők eleve annyi levegőt kapnak, mint én, amikor asztmás rohamom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!