Az uszkár szerintetek is ronda kutya?
Figyelt kérdés
Persze nem azt mondom, hogy rossz. Belőleg biztos aranyosak Ők is...
De szerintem borzasztó ahogy kinéznek.
Szerintetek?
Illetve szerintetek melyik a legcsúnyább fajta külsőleg?
2017. aug. 30. 12:03
1/19 anonim válasza:
Szerintem az Uszkár teljesen rendben van, ha normálisan van nyírva. Persze amelyik így van nyírva az nevetséges: [link]
Szerintem a Mopsz a legrondább amellett, hogy teljesen életképtelen.
2/19 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten szép kutya.
Nekem a mopsz nem tetszik, de ők olyan kis aranyosan csúnyák. Nincs olyan kutyafajta, amire azt tudnám mondani, hogy "borzasztó ahogy kinéz".
3/19 anonim válasza:
Szerintem az uszkárok akkor csúnyák, amikor ilyen idióta fazonra nyiratják a szőrét, mint a kiállításokon. Nem tudom, valamiért az a fazon szerintem nem szép :D
4/19 anonim válasza:
ekünk is van egy itthon. Pontosabban apámnak. Okos, nem hullik a szőre és ragaszkodó. Lehet olyan frizurát találni a fajtának, ami nem gáz. Sőt, valamelyikkel szép kutya. Tényleg csak a nyírástól függ, hogy szép-e vagy ronda.
5/19 anonim válasza:
Juuujjj első válaszoló, pont arra gondoltam én is! :D
6/19 anonim válasza:
Szerintem az angol bulldog, mopsz ronda.
7/19 anonim válasza:
Szerintem is az angol bulldog a legcsúnyácskább fajta
8/19 anonim válasza:
Szerintem szépek, csak normális fazonra kell őket nyírni. Pl. ilyen egyszerűen nyírva szépek.
9/19 anonim válasza:
Nekem például a kínai meztelen kutya, a majompincsi sem tetszik külsőre.
10/19 anonim válasza:
Te biztos nagyon szép lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!