Ha a szüleim tisztaságmániások, de nincs bajuk a kutyákkal akkor rá tudom venni őket egy kiskutyára?
Nem, mert : 14/L
Nem akarnak két hét után kutyátsétáltatni, meg a kutya vadulásaival/rombolásaival magukrahagyatva foglalkozni/meggebedni.
Ha tudnád naponta sétáltatni és van pénz megvenni (100.000Ft körül van yorkie).
Akkor szerintem nem lesz gond,mert a yorkie alapból hypoallergén fajta, ezáltal nem annyira hullik a szőre.
Árra figyelj, hogy ne jófogason nézz, hanem tenyésztőt keress!
Attól, mert valaki 14 éves, még lehrt felelős gazdi!
6-os, ha már kötekedni akarsz tedd okosan.
A yorki pont olyan kutya hogy nem vedlik.
Ennek ellenére terrier, ami igaz hogy kicsi de rengeteg mozgásra van szüksége, amit neked kell megoldani, kedves kérdező.
Ha már kötekedni akarsz, attól hogy nem vedlik, még tiszta szőr lesz utána minden, meg büdös is.
A mozgásigényt meg azért nem hoztam fel, mert aki lakásban tart kutyát azt úgysem igazán érdekli, hogy az állatnak mi a jó.
9# te nagyon retardált vagy :D
Valószínű azért kell fel szinte az összes kutyás reggel 6-7 között hétvégén is, mert baromira leszarja a kutyáját. Biztos jó poén leszarásból napi 3 sétát is beiktatni :D meglennénk nélküle, de a kutyatartás ezzel jár
Bár biztos kényelmesebb kirakni a kutyát a kertbe, oszt jó van az úgy, enni-inni kap végülis
Ez ápolt kutya nem büdös, ha tetszik, ha nem. Persze a te általad ismert kertben tartott kutyák pont nem ez a kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!