Árt-e a menhelyes labrador kutyámnak, ha átmenetileg gyenge minőségű Tescos kaját tudok csak neki venni?
Igen.
Ha spórolni kell, akkor farhát+tészta v. rizs+zöldségek kombinációt főzz neki.
Ha ragaszkodsz a száraztápokhoz, akkor se Tescosat vegyél, hanem valami normálisabb márkának a "gagyibb, gazdaságos" változatát. Szerintem.
Mennyit szánnál rá? (Ft/kg)
Szia!
Az egyik legjobb összetevőjű táp az olcsók közül:
Ennek sajnos nem találtam meg a pontos összetevőit, de biztató, hogy bárányos, érzékenyebb kutyának is megfelel talán. A fehérje és zsír is magasabb lehet benne, mint egy tescosban, plusz jók a vélemények:
Vagy a sokak által kedvelt Josera esetleg, ha ezt még megengedheted anyagilag:
(A legkedvezőbb árfekvésű áruházak ajánlatait ollóztam össze.)
Ezek a legolcsóbbak közül azok, amelyek szerintem még adható kategóriába esnek összetevőjüket tekintve. De valóban, egy rizs-nyesedékhús, csirkeaprólék-belsőség, zöldség menüvel talán jobban is járna a kutya, akkor legalább nem adtál neki gabonát, ízfokozót, tartósító -és színezőszereket.
Ha gond a pepecselés, akkor meg a fent felsoroltak közül esetleg valamelyik táp.
Az Acc-ot javítanám, itt olcsóbb /plusz a márkából találhatsz más ízesítésű tápokat is az oldalon/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!