Melyik lenne a megfelelő táp a kutyusomnak?
Lényegében, ha az ár nem számít, akkor neked bármilyen gabonamentes, magas hústartalommal rendelkező táp megfelel, aminek nincs egekben a fehérjetartalma. Már, ha nincs allergiája a kutyának.
Az, hogy mennyi fehérjetartalommal rendelkezzen egy jó táp, nem meghatározott. Általánosságban elmondható, hogy sok kutya nem bírja a 32% fölötti fehérjetartalmat , attól az a táp még lehet jó. A mi kutyánk is ilyen, a Real Naturetől úgy ment a hasa, és annyiszor, hogy még tartani sem bírta 1 óránál tovább, mindig becsinált. (És a hasmenést élvezet takarítani, aztán meg 2 napig szellőztetni, hogy ne ájuljunk el) .
Szóval mi amikor tápot kerestünk, egy max 30% fehérjét tartalmazót szerettünk volna, szerencsére sok van.
A lényeg, hogy a fehérje ne növényi, hanem állati (hús) eredetű legyen. Prémium kategóriás tápoknál ez szinte mindig így van.
Szóval amik szerintem jók lehetnek nektek:
N&D új tápja, most jött csak ki:
N&D Pumpkinos tápok:
(Nem tudom mekkora kutya, most a medium/maxi tápokat linkelem, de van miniben is)
Tőkehal & narancs:
Vad & alma:
Bárány & áfonya:
Barking Heads:
Halas:
Csirkés:
Bárányos:
Ez a márka amúgy Amerikában nagyon kedvelt.
Brit Care:
Bárány & rizs:
Halas (kiállítási kutyáknak, de sima kedvenceknek is jó):
Lazac & burgonya:
Belcando:
Lazac:
Hal:
(Igen, ez 2 külön :D )
Timberwolfból lényegében bármelyik:
És végül Taste of the wildból is szinte bármelyik:
Mi egyébként Taste of the wilddal (pacific stream) etetünk, meg vagyunk elégedve vele, jó és kevés a kaki, a kutya szép tőle és szereti :) !
Remélem tudtam segíteni :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!