Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy Szibériai Husky kijönne...

Kerdezoke kérdése:

Egy Szibériai Husky kijönne egy Német juhásszal?

Figyelt kérdés

Majdnem minden nap elvinném őket sétálni (azért majdnem minden nap, mert gimibe megyek).

Napi 2óra foglalkozás tuti meglenne velük, szóval a gondozással tuti nem lenne gond.

(Apámnak évtizedek óta Német juhászai voltak-vannak, azért így kérdeztem)

2017. aug. 22. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Neveles kerdese. Nekem az Amstaffom jol kijön màs kutyàkkal ,macskakkal ,lovakkal. Pàrom Közép-àzsiai Juhàszàval imàdjàk egymàst.

De sztm meg par éve vàrjàl avval a Huskyval.

2017. aug. 22. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:

A kutya az nem gyerekjáték, nyilván faterod gondozná a Huskyt is ha odavinnéd, hiszen ha ő évtizedek óta kutyázik ő megtanult velük bánni, tudja mi az a felelősség.

Ha ő bevállalja akkor csináljátok. De azzal szerintem minden válaszoló és a faterod is tisztában van, hogy bizony a kutya gondozása, nevelése, etetése úgyis rá fog hárulni, mert a kutya nem gyerekjáték, nem lehet egy kutyát gyerekekre bízni...

2017. aug. 22. 18:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék! :D

Én jól tudom magamról hogy nem az a 15 éves vagyok, aki olyan hogy "Apa, Anya most ezt akarom!!!"

Nem mostanság lesz ez a Husky, ezt csak terveztem.

Ha én valamit szeretnék akkor azért tenni is szoktam. Napok óta olvasgatok a Huskykról, és látom hogy makacs fajta kutya. Társasággal nem lenne probléma, hiszen egy Német juhász mindig lesz a háznál, én pedig amilyen állatbarát vagyok, nem hagyom magukra őket napokig.(Apám az mellesleg nagyon kutyafan, neki úgymond majdnem csak Német juhásza volt és lesz). Simán meglenne a napi többszörös séta mert az unokatesómmal nagyon sokat sétálunk és ebbe a kutyákat 100%-osan bele tudjuk vinni.

És hogy mi ez a Husky mánia? Fogalmam sincs, azt se tudtam hogy divat lett, egyszerűen csak nagyon megtetszett.

Remélem alapos voltam! :D

2017. aug. 23. 14:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Ja és elfelejtettem írni, hogy megkértem apáékat az elmúlt pár hónapban hogy én etessem, gondozzam a mostani 2 kutyánkat.

Hidd el hogy apámra max akkor hárulna feladat, ha én iskolában lennék.

2017. aug. 23. 14:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó dolog, vidéken élünk, legközelebbi nagyváros az Kecskemét, 30km-re. Amúgy se vagyok ilyen csavargós fajta.
2017. aug. 23. 14:38
 16/16 A kérdező kommentje:

Ha valaki miért kérdezné, hogy miért csak pár hónapja kezdtem ebbe bele: Nagyon macskás vagyok, de anya fullosan megunta a macskát, ezért a háznál nincsen macska :D

Kutyákkal is jól megvoltam, de mostmár sokkal jobban.

És légyszi ne higyjétek azt hogy apa fog nekem mindent megoldani. Attól hogy nagyon régóta kutyázik, nem sok mindenben fogom kérni a segítségét.

2017. aug. 23. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!