Kezdő kuytatartónak tudnátok adni tippeket?
Figyelt kérdés
Szóval most fogom megkapni életem első kutyáját(pontodabban jövőhéten). Egy kislány husky lesz. Igen tudom kezdő kutyatartóknak nem lenne jó a husky de hugyjétek el nagyon jól bäok a kutyákkal! Szóval egyik barátnőm úgy tanította meg az ő kutyáját(tőlük hozzuk a kutyust)hogy egy ilyen spriccelős flakonba öntött vizet és ha rosszat csinált gyorsan lefújta vele. De tudnátok adni tippeket? Alap dolgokra szeretném megtaníta.
És mégegyszer nem érdekel hogy husky nem való kezdő kutyásnak NEM ÉRDEKEL.
13/l
2017. aug. 20. 20:35
21/26 anonim válasza:
Kicsit utána néztem, ebben a kennelben február óta nem volt alom.
22/26 anonim válasza:
Az általad említett kennelben Február 7-én volt utoljára alom. A tenyésztő lánya sem 13 éves, inkább a duplája így nem hiszem, hogy a legjobb barátnőd lenne.
23/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul írtam a kérdést. Szóval az van hogy a saját kutyájuk fialt meg de ők nem szerettek volna még egy kutyát így eladták pontosabban mi vettük meg. De úgy gondoltam hogy így egyszerűbb írni de látom akkor nem.így kellett volna
2017. szept. 3. 16:49
24/26 A kérdező kommentje:
Valamint az nem lényeg szerintem hogy melyik kennelből vagy melyik ismerőstől hoztuk hanem az hogy egészséges és törzskönyve is van.
2017. szept. 3. 16:50
25/26 anonim válasza:
Egyre jobban belekavarodsz a saját hazugságaidba.
26/26 A kérdező kommentje:
Ez mi? Mármint ezt a kérdést nem én írtam. Én allergiás vagyok a kutyaszőrre tehát nem lehet kutyám valamint 17 éves vagyok és nem is hallottam még arról a kennelről Valószínűleg feltörtek tényleg csak most láttam nem szoktam kérdést feltenni.
2017. szept. 3. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!